Heerlijk tapas eten in de mooie bossen van Drenthe met Social Deal

Midden in het bos, tussen Diever en Wateren in Drenthe, vind je restaurant Route 36. Bij dit restaurant kun je o.a. terecht voor een onbeperkt tapas menu. Laten ze nu ook net een mooie deal met Social deal gesloten hebben. Social Deal blijft maar groeien in hun aanbod. Zelfs deze bijzondere locaties zijn er al te vinden!
Natuurlijk is dit aanbod ook super. Kom 3 uren lang genieten van een All-You-Can-Eat-Tapas arrangement met 40% korting. Je betaald nu maar € 17,95 i.p.v. € 29,95. Ik ging op onderzoek uit, gezellig met mijn dochter.

Het restaurant

De locatie bevindt zich een stukje vanaf de hoofdweg door het dorp. In de zomer een zeer geliefde omgeving bij toeristen. Vanaf 12 uur ben je hier dan ook welkom voor een lunch of kopje koffie met een gebakje. Bij binnenkomst valt op dat het een leuk knus restaurant is. Sfeervol en gezellig. Na een korte uitleg konden we beginnen met het uitzoeken van lekkere gerechtjes. Je mag onbeperkt genieten van de kaart. Per ronde mag je 2 gerechtjes per persoon uitzoeken.
De kaart heeft ruim 40 verschillende gerechtjes. De soorten tapas zijn niet authentiek Spaans maar iets aangepast met een Nederlandse twist. Denk hierbij aan mini broodjes hamburger, gefrituurde uienringen, nacho’s, mini wraps met zalm en meer. De porties zijn prima van formaat. Telkens een paar happen. Niet teveel maar zeker ook niet te weinig.
Nog ruimte over? Kies dan een ijsgerecht of een lekkere koffie om je avondje mee af te sluiten.

Wat vonden wij

Favorieten van ons waren o.a. de uienringen, wrap en de mini-hamburger met spek. De menukaart is niet gevuld met hele spannende gerechten maar ondanks dat kun je zeker een avondje lekker eten. Je kunt rustig met zijn tweetjes zitten maar ook wat grotere groepen zijn zeker welkom. De bediening is spontaan en oplettend. Lege borden blijven niet achter op de tafel en drankjes worden op tijd bijgeschonken. Een ontspannen sfeer voor een gezellig avondje uit.
Het restaurant is alle dagen van de week geopend behalve dinsdags. Wanneer je tapas wilt komen eten, reserveer je tafeltje dan voor 18.30 aangezien de keuken om 21.00 gesloten is.
Denk erom dat alleen de tapas bij het arrangement in zitten. Een toetje en het drinken moeten los betaald worden. Dus ben je een keer in Drenthe aan het genieten van de mooie natuur en op zoek naar een gezellig restaurant, ga eens gezellig tapas eten bij Route 36.

   

Een gedachte over “Heerlijk tapas eten in de mooie bossen van Drenthe met Social Deal

Laat een reactie achter