Heb jij al een armband van Banded Amsterdam?

Mooie patronen, in drie maten verkrijgbaar, origineel en stijlvol. Dit zijn de banden van Banded Amsterdam. Ik vond deze banden op de stand op de beurs van Vrouw. Hier kon ik deze mooie armbanden live zien. Met mij waren er vele geïnteresseerden, de kraam was druk en niet zonder reden. De banden vielen op tussen de meer ‘standaard’ sieraden. Hip, modern met een vintage twist. Ik hou ervan. Uiteindelijk werd ik mijn keuzestress de baas en koos ik een prachtig exemplaar uit…of koos hij mij?

Banded Amsterdam

Banded Amsterdam heeft een grote collectie armbanden. Dit is hun enige product maar het is enorm omvangrijk door de vele printjes.  De vintage stalen horlogebanden hebben veel rek en zijn in 3 maten verkrijgbaar zodat ze voor iedereen geschikt zijn. De prints zijn prachtig van kleur. Ze zijn beschermd tegen UV straling, nikkelvrij en gemaakt van stainless steel. In Duitsland is een fabriek gevonden die de banden precies naar wens kan produceren en van de juiste coating kan voorzien. De banden zijn niet zwaar en dragen prettig. Vooral omdat ze altijd perfect passen door de diverse maten.

De collectie

De prints zijn door hun grote diversiteit en originaliteit al snel een onderwerp van gesprek. Ze vallen op omdat het unieke producten zijn en ik het persoonlijk best wel een statement sieraad vind. Je maakt een bewuste keuze voor een bepaalde print. Het roept een sfeer, een gevoel op. Het zorgt voor gespreksstof. Mijn ervaring zelf is inmiddels dat hij echt opvalt aan de pols. Een leuk extraatje aan de banden zijn de prachtige namen. Denk hierbij aan ‘Baltic cupcake – Toast of Amsterdam, Wrist Rocket – Summer of 70 en Morrocan Relaxation. Namen die tot de verbeelding spreken en je laten fantaseren en inspireren.
Ga voor een mooie moderne zwart/wit print of juist een heerlijk Marokkaans tintje. Combineer meerdere banden en draag ze tegelijk. Laat ze matchen met je kleding of juist helemaal niet om ze nog meer te laten opvallen.
De banden worden veel verkocht op diverse beurzen, markten en festivals in binnen en buitenland en zijn te koop bij diverse retailers in de modebranche, trendjuweliers, en lifestyle winkels. De prijs van een band is €40,-

En onthoud, je koopt niet alleen een prachtig sieraad maar een ervaring, een verhaal en een gevoel…..Ga jij ook voor Banded? Laat mij wat welke jouw favoriet is.

Laat een reactie achter