Breng sfeer en geur aan met de geurkaarsen van Josien’s Geurboetiek

Heerlijk ruikende kaarsen die er ook nog eens prachtig uitzien. Een fijne aanvulling op je interieur en de sfeer in je woonkamer. Zelf ben ik gek op kaarsen en vooral tijdens de donkere dagen is mijn woonkamer gevuld met het sfeervolle licht. Naast het licht hou ik er ook erg van om er zo nu en dan een fijne geurkaars tussen te hebben. Wanneer deze kwalitatief goed is hoef je die vaak maar even aan om de ruimte langdurig heerlijk te laten ruiken. Ik kwam in contact met de winkel Josien’s geurboetiek. Een shop met prachtige merken en producten. Ik ging een paar verschillende producten hiervan proberen.

Een kaarsencadeauset van Yankee Candle

Dit vind ik nu zo’n leuk cadeausetje. In het doosje vind je 4 lieve geurkaarsen van het merk Yankee Candle. De geuren zijn Blush Bouquet, Midnight Jasmine, Floral Candy en Sun-Drenched Apricot Rose. De geuren zijn echt geweldig! Zacht maar wel heel duidelijk herkenbaar en intens van geur. Kleine kaarsjes de je, ondanks hun kleine formaat, veel geurplezier gaan opleveren!

 

Grote geurkaarsen van Village Candle

Village Candle heeft prachtige lijn kaarsen in diverse modellen en formaten potten. Ik viel voor deze 2 verschillende versies. De transparante pot heeft de geur Pure Linen. Dit is inderdaad de geur van fris wasgoed. Een heerlijke geur voor overdag vind ik zelf.
De paarse pot is, buiten het feit dat het een kaars is, een prachtige blikvanger in mijn woning. De geur Berry Cardamon is gemaakt van Blackberry, cardamon en musk. Een iets sterkere geur dan de Pure Linen en vind ik meer geschikt voor ‘s avonds in huis. Iets meer zoet en met een duidelijke cardamon geur. Heel erg lekker en het maakt dat ik op de bank wil wegkruipen met een warme kop thee.

Catalytic Lamp van Lacrosse

Als we het over blikvangers hebben dan mag dit prachtige flesje niet ontbreken. Dit is een geurlampje. Ik koos voor de vierkanten, paarse versie. Hij is er ook in het rond en in andere kleuren.
Je kunt voor het lampje kiezen uit heel veel verschillende geuroliën. Ik koos voor de iets frisse Wild Waterfall. Deze flesjes bevatten 500 ml olie dus hier kun je heel erg lang mee. De directe geur uit het flesje is heel sterk maar zodra hij verdampt wordt via de lont in het lampje verandert hij in een heerlijke zachte, iets frisse geur.
Het lampje is zuinig in gebruik en ben je door de geur heen dan kun je altijd weer eens voor een lekkere andere gaan kiezen.

Geur voor in de auto van Ashleigh&Burwood

Ook iets voor in de auto mag niet ontbreken. Deze mooie houder heeft de geur Sicilian Lemon. Ook weer een frisse geur zodat ik wakker blijf in de auto en het fijn vindt het het er lekker fris ruikt. Plaats hem simpel in de auto in je ventilatieroostertje. Dit product is verkrijgbaar in meerdere geuren. Het printje op de voorkant kun je ook vervangen. In het doosje zitten namelijk heel leuk nog 3 extra stickertjes zodat je kunt wisselen. Een mooi product met een lekkere, niet chemische geur waarvan je ongeveer 30 dagen plezier van hebt. Na de 30 dagen kun je het houdertje gemakkelijk weer open klikken en de geurblokjes vervangen door een nieuw geurtje.

Conclusie

Wat een mooie en lekkere producten. Allen goed van geur, niet chemisch en sterk genoeg om echt in de ruimte te kunnen blijven hangen. Geuren die ook echt even anders dan anders zijn en waarvan de verpakkingen ook nog eens prachtig zijn. Een aanwinst voor je interieur. Ik zou zeggen ga lekker sneupen in de shop en verwen jezelf met een mooi product of zoek een mooi cadeautje voor een ander.

7 gedachten over “Breng sfeer en geur aan met de geurkaarsen van Josien’s Geurboetiek

Geef een reactie