Een tekstarmband is hot! Win er nu een van ‘Mijn Armbandje’

Een tekstarmband is hot. Je kunt natuurlijk gaan voor een standaard gedrukte tekst maar je kunt ook altijd je eigen favoriete tekst gebruiken. Een korte spreuk, namen, zelfs kleine simpele afbeeldingen zijn al mogelijk. Voor dit blog werk ik samen met het leuke bedrijf Mijn Armbandjes. Hier heb ik een prachtige aluminium armband besteld met de tekst ‘Follow your heart’. Een mooie aanwinst voor mijn sieraden verzameling.

Het bedrijf Mijn Armbandjes

De webwinkel wordt gerund door de 22 jarige Chantal. De fascinatie voor sieraden en vooral kralen zat er al jong in. Vele zelfgemaakte armbandjes passeerden de revue. Om hier toch meer mee te willen doen werd de huidige naam bedacht en ging ze als bedrijf bezig met vooral het personaliseren van sieraden. Eigen teksten, afbeeldingen, er zijn heel veel dingen mogelijk. Sieraden die een bijzonder verhaal vertellen.
Het assortiment is groot.  Van armbanden met foto of tekst slider, lieve oorbellen, tassen tot ideale armbandjes voor kindjes. De kinderarmbandjes kun je ook voorzien van een tekst of super handig, je telefoonnummer. Ideaal wanneer je met ze op pad bent. Je kunt zelf, naast de tekst, ook je eigen lettertype kiezen. Je hebt keuze uit 5 soorten.

Tekstarmband - Juulsblogt-

Mijn tekstarmband

Voor mijn eigen tekstarmband heb ik gekozen voor de tekst ‘Follow your heart’ Ik vind dit persoonlijk een mooie tekst. Goed om zo nu en dan even bewust te lezen en een trigger om ook echt even goed naar jezelf te luisteren. Wat zegt je gevoel en je hart. Ook ik heb zeer moeilijke keuzes moeten maken en heb echt moeten leren om goed naar mezelf te luisteren. Niet wat anderen denken of doen maar wat ik zelf wil. Zo zie je dat ook mijn armbandje weer een heel eigen verhaal heeft.
Ik heb gekozen voor het lettertype Melody. een speelse letter om het niet te stijf te maken en vond hem er mooi bij passen. De armband is stevig en door het materiaal wel wat stoer. Hij combineert heerlijk met andere sieraden of is prachtig alleen. Hij werd geleverd in een mooi sieraden doosje.

Tekstarmband - Juulsblogt     Tekstarmband - Juulsblogt

WIN!!!

Hoe gaaf is het dat ik zo’n armband aan jou mag weggeven! Natuurlijk met je eigen tekst en keuze lettertype. De armband past iedereen omdat hij open is aan de achterkant (wel voor volwassenen)

Wat moet je doen.
Like ons op fb en laat een berichtje achter onder dit blog.
Mijn Armbandjes
Juulsblogt

Vergeet niet een geldig mailadres op te geven want de winnaar krijgt een mailtje van me en wordt bekend gemaakt op dit blog.
Sluitingsdatum 25 maart 2018 om 12.00!!!

WINNAAR is bekend, je krijgt van ons een mailtje

23 gedachten over “Een tekstarmband is hot! Win er nu een van ‘Mijn Armbandje’

 1. Hi Juuls, wat een prachtig initiatief! Ik zou de armband willen dragen met mijn motto “Balans”. Het is mijn levensmotto en levenskeuze. Ik zoek constant de balans in alles wat ik doe…
  Voeding, beweging, liefde, vriendschap, energie. En hoe meer ik die balans, hoe beter ik mij voel en de dingen die op mijn pad komen bij mij passen…

  Liefs en een warme groet,

  Francisca

 2. Oh wat leuk! Mocht ik de armband winnen zou ik voor de tekst «Carpe diem» gaan. Kort en krachtig maar met zoveel betekenis. Past zowel in leuke als in moeilijke momenten. Het lijkt mij ook een leuk product om er een blogpost over te schrijven.
  Liefs!

 3. Wat een geweldige win actie! Zelf heb ik een armbandje met de tekst ‘’my life’’ gekregen in de zwaarste piriode van mijn eetstoornis. Het staat voor het feit dat ik MIJN leven terug wilde, een leven zonder eetsoornis. Dit bandje heb ik sindsdien niet meer afgedaan en heeft mij gehelen aankom en herstel pirode mee gemaakt. Het fugeerd als een reminder op lastige momenten. Ik zou dan ook erg graag een bandje terug willen geven aan de persoon die het mij gaf. Het heeft mij zo enorm geholpen en het heeft enorm veel sentimentele waarde gekregen door de jaren heen. Nu bijna 3 jaar later draag ik het nog steets en is het nog nooit afgeweest.

 4. Hoi hoi,
  Toen ik dit bericht las, dacht ik eerst aan die kinderarmbandjes van vroeger.
  Ik ben verder gaan kijken, en werd erg enthousiast. Wat een mooi idee om altijd iets persoonlijks bij je te hebben.
  Ik zou wel weten welke tekst ik er op zou zetten: make today absolutely amazing. Als ik mijn dag niet heb en ik laat mijn hoofd hangen zie ik deze zin om mijn pols hangen. Ik ga duimen!!

 5. ‘Always & Forever’ ❤ Ik vind de armband erg classy en mooi. Ik hoop hem te winnen.??? This is perfect in any outfits I wear as well…and did i mention that this is classy?? Classy and since it is personalized, it will be engraved in my heart.. always and forever..

 6. Hey Juuls,
  Wat een leuke armband, heel persoonlijk. Ik doe graag mee! Mocht ik hem winnen zou ik de tekst ‘better things are coming’ op de armband willen dragen. Ik zit nog op school en heb altijd heel veel stress omdat ik het heel moeilijk vind en ik er heel veel moeite voor moet doen om goede cijfers te behalen. Maar als ik me dan bedenk wat ik er voor terug krijg (ik wil verloskundige worden) ,dan krijg ik toch wel weer motivatie. Daarom zou deze tekst, zoals jij ook al in je bericht zegt, echt een trigger zijn om even door te zetten en ervoor te gaan. Dus ik duim. Liefs♡

 7. Super gaaf voor mijn puber Esmee. Met de tekst “The future is mine” Een mooie verrassing voor 6 jaar na behandeling. X Sandra

 8. Hee Juul, wat een schitterende armband….en wat zou het gaaf zijn om eentje te winnen. Lang over verschillende teksten nagedacht en wilde graag ook een bijzondere tekst. Deze armband verdient dat! En er komt steeds eentje terug waar ik gewoon heel blij van word, ook in moeilijke tijden: Hakuna Matata
  Een heerlijk liedje waar ik altijd vrolijk van kan worden. Hoe fijn is het om hier aan herinnerd te worden, elke keer als ik hem om mijn pols zie zitten? Lijkt me echt super! Grtz. Sandra

Laat een reactie achter