Een ongelukje zit in een klein hoekje

Au! Een ongelukje zit in een klein hoekje. Je kind valt van het klimrek, stuitert met de fiets toch iets te hard over dat boomstammetje of zwenkt plotseling uit tegen het schuurtje van de buurman (heb ervaring).

Voor je het weet zit je op de eerst hulp met een huilend kind en een gebroken arm.  Tegenwoordig hebben sommige ziekenhuizen gips in leuke kleurtjes wat het aanzicht al wat vrolijker maakt dan zo’n sneu wit geheel. Als je pech hebt mag je je ook nog hullen in een fijne effen blauwe armsling of een charmante witte mitella.

Maar heeee, toen was er iemand met een geniaal idee! Die tijd is officieel voorbij. Ik kwam in contact met de eigenaar van deze geweldige originele shop. Hier kun je terecht voor juist vrolijke oplossingen. Gepimpte armslings en geweldige vrolijke mitella’s. Niks meer standaard wit en saai. Printjes en vrolijke kleurtjes it is!!! Voor zowel de jonge als oudere kindjes.

Voor deze geweldige producten moet je zijn bij My mitella

  1. Naast bovenstaande producten hebben ze ook super coole gips tattoos maar ook beschermhoezen voor het douchen, mega leuke pleisters (mijn dochter brult al CUTIES bij de aanblik van de paardjes) en nog heel veel meer. De pleister in blik vind ik extra handig omdat ze zo ideaal zijn om mee te nemen. Even een blikje in de auto, in je tas of in de buggy voor de nazorg na het kusje er op.  Ze blijven schoon en droog en verpakt en zijn gemakkelijker te vinden in bijvoorbeeld mijn eigen tas waar het een acute jungle is wanneer je iets direct nodig hebt.

Naast bovenstaande producten voor de kids vind je er nog veel meer. Leuke zuster horloges, maar ook een mega leuke gekleurde stethoscoop. Wie wil niet de zuster met een leuk roze exemplaar zien aankomen? Mijn kids en stiekem ik wel!

820e2ac583f73da613a6f848c01183bd92bf4c29

Een leuk en erg handig adresje voor wanneer er toch echt een serieuze AU in het spel is waar alleen een kusje er op niet voldoende is. Dit zal zeker helpen om de tranen snel te drogen.

 

Laat een reactie achter