De tuin zomerproof maken

Het fijne aan de zomer is dat je je tuin weer meer kan gebruiken. Lekker je leven naar buiten verplaatsen in het heerlijke zonnetje. Nadeel hiervan is dat ik elk jaar weer denk oja, het moest hier ook nog opgeknapt worden. Het onkruid mag weer tussen de tegels vandaan. Dat buitenkleed kan echt niet meer en wilde ik niet altijd nog eens een nieuwe tuinmeubelset? Kortom tijd om me weer eens te oriënteren op leuke producten voor mijn tuintje.

Binnen naar buiten brengen

Aangezien de achterpui van mijn woonkamer volledig uit glas bestaat vind ik het altijd leuk om het binnen wat naar buiten door te trekken. Mijn tuinmeubelset staat dan ook direct achter het raam in de lengte dus het lijkt alsof je woonkamer een verlengstuk heeft. Om het ook wat huiselijk te maken ben ik gek op tuinkleden. Deze kun je overal vinden en in vele diverse prijsklassen. Ik scoorde een mega fel gekleurde dit jaar bij de Action of all places! Met een paar kleurige bloemen eromheen en het ziet er al meteen super gezellig uit.

Een nieuw tuinstoel

Mijn kids zeuren al tijden om zo’n geweldig ei. Je weet wel zo’n hangende tuinstoel, want dat zit zo lekker volgens hun. Nu heb ik al een grote hangmat in de tuin dus om er ook nog zo’n groot onderstel neer te zetten waar je zo’n ei aan hangt…Dan wordt het tuintje wel ineens vrij klein. Nu kwam ik iets echt super leuks tegen. Een tuinstoel van Wicker,  een ei vorm maar dan met gewoon pootjes! Dus minder ruimte in beslag maar nog wel steeds de geweldige vorm en lekkere zit! Best of both worlds toch? Wij vinden hem in ieder geval helemaal geweldig.

Tuindecoratie

Bloemen, uiteraard mooi gekleurde bloemen. Dit maakt je tuin instant vrolijk en gezellig. Vooral bij dat felgekleurde tuinkleed. Ook hou ik van tuinposters, het liefst ook met vrolijke kleuren. Ik heb nu een hangen met een eigen foto van roze gekleurde bloesem. Ideaal dat je hiervoor prints met je eigen foto’s kunt maken. Zo zorg je ervoor dat niet bij iedereen dezelfde aan de schutting hangt.

En dan is het nu tijd om lekker te gaan genieten van het mooie weer!

 

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking.

Geef een reactie