Ontdek de mooiste design producten voor je huisdier

Hier thuis heb ik 2 harige viervoeters rondlopen. Een lieve poes en een hondje. 2 Dieren waar ik niet zonder zou willen. Met de aanschaf van dieren komt ook de rest. Dus een heerlijk mandje, speeltjes, een looplijn, voerbakken e.d. Nu kun je die tegenwoordig op veel plekken kopen, zowel online als in stenen winkels. Maar wat als je nu eens iets bijzonders wilt, iets wat niet zal misstaan in een mooie design woonkamer. Producten die gezien mogen worden in plaats van weggestopt in een hoekje. Ik ontdekte een shop waar je bijzondere design producten kunt vinden voor je liefste huisdier.

The Pet Empire

Ik kwam in contact met de shop The Pet Empire. Deze shop werkt met leveranciers uit diverse landen waaronder Italië, Frankrijk en Nederland.De leveranciers zijn specialisten in het maken van handgemaakte producten in de branche voor huisdieren. Mooie materialen, duurzame kwaliteit en bijzonder design. Dit zijn een aantal kenmerken van de diverse producten. Op de site vind je alles voor je hond en kat. Van heerlijk mandjes tot design voerbakken van 11 verschillende designers. Hier zit altijd iets bij wat perfect bij jou diertje past!

Een paar producten uitgelicht

Katten zijn dol op krabpalen. Het is dat ik ze persoonlijk van die lelijke dingen in mijn woonkamer vind. Laat ik hier nu net iets bijzonders tegenkomen. Een design krabpaal en design krabmeubels. Verkrijgbaar in mooie zachte kleuren zoals beige en lichtgrijs. Ga voor een bijzondere paal of juist een super leuk ander krabmeubel zoals dit Sardine krabmeubel. Hoe leuk zijn deze producten!

thepetempire2
thepetempire1

Wat ik verder tegenkwam was een orthopedisch hondenkussen. Nog nooit eerder gehoord dat er orthopedische kussens voor de viervoeters waren. Wij besteden vaak veel tijd aan het uitzoeken van goede matrassen, waarom hier ook niet goed om denken bij het kussen van je huisdier. Hier brengen ze meesten behoorlijk wat uren van de dag door. Deze kussens zijn er in een plat model of in een kussen met een opstaande rand, meer een mand dus. Wat het een orthopedisch kussen maakt is het speciale ontwerp waardoor de hond optimaal ondersteund wordt. De holte in het midden ondersteunt de natuurlijke kromming van het lichaam van de hond. De hond kan, bij de mandvorm, zijn kop dan fijn laten rusten op de rand van het kussen. Het materiaal van het kussen is uitwasbaar, droogt snel en kreukt niet. Dit moet heerlijk liggen toch?

Ik ben benieuwd of jullie leuke design producten voor je huisdier uit de shop gespot hebben!

 

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking.

Laat een reactie achter