Klein lederwaar van een prachtige kwaliteit

Mooi kwalitatief goed leren producten. Fijne sluitingen, prachtige kleuren en een stoer design. Deze dingen gecombineerd in een tas, een portemonnee of een riem vind je bij Arrigo. Afgelopen weekend mocht ik hun stand bewonderen op de ‘Vrouw’ beurs. Van afstand zag ik waanzinnige items hangen. Dit in combinatie met de heerlijke leer geur trok ons meteen naar de stand toe. Wat een schitterende items van een geweldige kwaliteit.

Arrigo

Arrigo vind je vaak op grote internationale beurzen terug. De producten vind je tevens terug in hun stijlvolle webshop. Arrigo heeft zich gespecialiseerd in klein lederwaar zoals portemonnees, riemen en tassen. Alle producten hebben een natuurlijke en stoere uitstraling. De kwaliteit van het leer is enorm goed en onverwoestbaar. Een leren tas koop je voor het leven en wordt eigenlijk door het dragen alleen maar mooier. Het gehele proces van ontwerp tot levering is in eigen beheer. Naast een lijn voor de consument is het ook mogelijk om een gepersonaliseerde lijn met bedrukking van een eigen logo mogelijk.
De missie van Arrigo is het uitbrengen van kwaliteitsproducten met een natuurlijke uitstraling. Dit is iets wat zeker te zien is de producten.

       

Moneybags van buffelleer

Een ontzettend leuk item uit de collectie is deze Coins and Cards Moneybag. Dit handige tasje kan gedragen worden als schoudertasje of als clutch. Het heeft 3 vakken die met ritsen af te sluiten zijn. Hierin vind je diverse insteek vakjes voor passen. In het tasje past je mobiel, kleingeld, sleutels en passen. Ideaal om los mee te nemen maar fungeert ook heel goed als een bag in a bag om zo je belangrijke items snel bij de hand te hebben.
De kwaliteit van het leer is prachtig. Het tasje is heel soepel en voelt zacht aan ondanks dat het sterk en stevig leer is. De ritsen en sluitingen zijn stevig en de vakjes gemakkelijk te gebruiken omdat het leer zo soepel en meegaand is. De leersoort hier gebruikt is buffelleer. Het tasje is verkrijgbaar in de kleuren bruin, naturel en zwart. Zelf heb ik gekozen voor de prachtige naturel kleur omdat dat voor mij het meest natuurlijke is en heel mooi die van kleur. Een prachtige eye catcher. Het tasje is 17x4x11 centimeter

Arrigo - Juulsblogt    Arrigo - Juulsblogt

Arrigo - Juulsblogt    Arrigo - Juulsblogt

Voorbeelden van het assortiment

Arrigo heeft zoals vermeld een brede lijn klein lederwaar. Tijdens een beurs waar ik ze als stand tegen kwam kon je een mooi overzicht krijgen van het assortiment. Het is altijd fijn om producten in het echt te kunnen zien. Meteen valt de kwaliteit van het leer op. Soepel, zeer natuurlijk en stevig zijn dingen die je meteen ziet. Wil je ook de producten live zien? check hun social media kanalen voor de komende beurzen.

    

    

Laat een reactie achter