‘Vrouw’ , een beurs boordevol veel te leuke producten

Afgelopen vrijdag was ik sinds jaren weer eens op de beurs ‘Vrouw‘ in Leeuwarden op uitnodiging van een standhouder. Ooit was ik er voor werk een keer eerder geweest maar dat was al heel wat jaren terug en daar wist ik eigenlijk niks meer van. Daar ik iets zoals een huishoudbeurs verafschuw was ik in het begin even huiverig dat deze beurs ook zo zou zijn. Vorig jaar overtuigde een bezoekster mij er al van dat het absoluut niet zo was en je hier niet met een trolley vol met 5 flessen Ajax de halve dag rondliep. Altijd in voor iets nieuwe ging ik dit jaar samen met mijn zusje een avondje shoppen en ideetjes op doen. Gewapend met maar een kleine schoudertas (dus geen trolley) en een werkende pinpas reden we naar Leeuwarden.

        

De beurs Vrouw

Leeuwarden is voor mij om de hoek dus erg fijn om snel even naar toe te gaan. Het WTC EXPO had 2 hallen klaargestoomd voor de beurs. De stands zagen er een voor een prachtig uit. Het was ruim opgezet dus geen geprop door de gangpaden. De eerste hal was qua geluid rustig, mensen waren ook meer verspreid dan in de tweede hal. Hier was ook het hoofdpodium en was het tijdens optredens en shows behoorlijk druk en een stuk lawaaieriger.

De standjes waren divers. Veel met tassen, kleding en sieraden. Ook vond je cosmetica, producten voor kinderkamers, natuurlijk een paar standjes met de populaire squishys. Ook vond je een aantal stands gericht echt op het uiterlijk. Meerdere waar je je tanden kon laten bleken en info stands over gewichtsverlies producten. Maar ook prachtige luxe producten zoals handgemaakte sieraden uit de Filipijnen en prachtige kwaliteit leren items zoals tassen en riemen.

Qua eten was er niet heel veel keuze. We waren meteen om 18.00 uur daar en hadden nog niet gegeten maar veel verder dan een belegd broodje, die overigens erg lekker was, kwamen we niet. Hadden wel iets meer foodstands verwacht. Kleine hapjes kon je wel krijgen zoals soesjes met allerlei smaken vullingen, kokos bollen met chocolade of een andere smaak.

https://www.disenyo.shop/ - Juulsblogt     www.arrigo.nl - Juulsblogt

Voor herhaling vatbaar

De sfeer was gemoedelijk en het was zeker gezellig. Denk dat we rond half 7 daar waren en zijn ook echt pas om 10 uur toen de zalen sloten vertrokken. Natuurlijk mag je dan altijd nog even fijn in de rij staan op het parkeerterrein wat altijd een kansloze gebeurtenis is maar ja.
De handen waren bij vertrek inmiddels ook niet meer leeg. Mijn buit? Een grote tas, kleine tas, armbanden, een geurtje en een babycadeautje voor een kennis. De tas die speciaal voor de beurs gemaakt was namen we natuurlijk ook even mee voor €2,50 en fungeert nu als boodschappentas.
Al met al een leuke ervaring en zeer zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar.

     

Geef een reactie