Vrolijke en heerlijke verzorgingsproducten

Waar word jij  nou vrolijk van. Ik van heel veel dingen. Lekker weer, mijn kids, goeie humor, lekker eten, gezelligheid met vrienden maar ook van vrolijke printjes, kleurtjes en producten. Mijn dochter en ik zijn gek op aparte verpakkingen, gekke geurtjes en vormen qua producten. Hoe enthousiast waren wij dan ook toen we een doosje open maakten met waanzinnig leuke, vrolijke heerlijk geurende verzorgingsproducten. Deze kwamen van de shop Wat maakt je mooi. Een waanzinnige shop met de leukste, lekkerste en origineelste verzorgingsproducten. Elk product wordt hier met de hand vervaardigd en gemaakt met natuurlijke (vegan) ingrediënten en zijn dierproefvrij.

Verzorgingsproducten -Juulsblogt

Vrolijke bath bomb en bubble bar

Mijn dochter sprong meteen ons bad in. Eerst met de enorme bath bomb in de geur Cranberry Jam. Deze enorme 180 gram wegende bomb is in 1x te gebruiken of brokkel hem in stukken voor meerdere bad sessies. De bomb begint lekker te bruisen en verspreid een heerlijke geur. Leuk detail is dat het badwater geheel roze kleurt. Verrijkt met sheabutter heeft het een verzorgende werking.

bath bomb, verzorgingsproducten     Verzorgingsproducten -Juulsblogt

Bij de volgende badsessie was de leuke bazooka bubble bar aan de beurt. Deze maakt ook wat bubbels in het water. Hoe zachter het water hoe meer bubbels. Wij hadden niet heel veel maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt de bar voor 3 bad beurten gebruiken. Stop het steeds tussendoor weer in het zakje. Ook deze geeft een heerlijke bubblegum geur. Hij kleurt het water niet.

Verzorgingsproducten jelly soap, body butter en shower smoothie

Jelly soap Apple jack lijkt op een pudding. Semi transparant en lekker drillend. Gemaakt van verdikte douchegel. Het is heel erg zuinig dus je kunt er erg lang mee en geeft lekker veel schuim. Handig zowel in bad als in de douche. Ook het appeltje wat er in zit is van hetzelfde materiaal gemaakt. Een heerlijke frisse geur met een hint van kaneel en kruidnagel. Heel erg leuk.

De Take it easy body butter is opgeklopte sheabutter met o.a. cocosolie. Het heeft echt een soort fluffy textuur en ruikt heerlijk. De butter smeert soepel uit en maakt je huid zacht.

De Take it easy shower smoothie is opgeklopte zeep. Ook dit voelt heerlijk luchtig aan en heeft een heerlijk geurtje. Is lekkere zeep wat fijn schuimt.

Take it easy, verzorgingsproducten     Take it easy, verzorgingsproducten

Marshmallow fun

Hier werd mijn dochter helemaal gek van. Eindelijk had ze haar marshmallow zeep. Ze had ze vaker op het internet gespot maar niet zo gaaf verpakt en er eigenlijk zo lekker uitziend. Ook ik kon meteen deze verleiding de eerste dag niet weerstaan en ging douchen met een marshmallow. Deze geven verrassend veel schuim en zeep af waar je je zeer ruim helemaal mee kunt wassen. Lekkere geurtjes en zacht qua gevoel.

'wat maakt je mooi' verzorgingsproducten, marshmallow soap

Conclusie

Wat een super leuke productenlijn is dit. Perfect ook als cadeautje en geschikt voor jong en oud al zeg ik het zelf. Ik heb met mijn dochter in ieder geval heel wat lol gehad in de badkamer dus zeker voor herhaling vatbaar!

Laat een reactie achter