Verhuizen, het kan simpel en snel met een verhuisbedrijf

Over een paar dagen krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huisje. Heerlijk om alles weer helemaal in te richten. Een nieuw kloddertje verf op de muren, frisse gordijnen en een nieuwe omgeving. Maar oh wat kijk ik altijd op tegen het verhuizen. 100 x Met een karretje op en neer in weer en wind. Spullen die er nooit lekker op passen waardoor je hobbelend door de stad aan het rijden bent. Een klein karretje huren is ook leuk maar ook daar wordt je grote hoekbank niet blij van.

Verhuisbedrijf Studentverhuizers

Gelukkig zijn er verschillende verhuisbedrijven die je kunt inschakelen. Super handig, snel en efficiënt. Helaas alleen soms wel aan de prijs. Maar als je goed zoekt heb je ook hele voordelige. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Studentverhuizers. Een verhuisbedrijf met goed opgeleide studenten en professionele verhuizers. Dit verhuisbedrijf kun je inhuren voor puur het verhuizen maar je kunt ze ook als klusjesman inhuren om je meubels weer in elkaar te zetten, even een paar lampen op te hangen. Een halve verbouwing? Leg dit ook zeker neer bij het bedrijf want ze kunnen erg veel voor je regelen en in orde maken.

     

Je kunt aangeven in hoeverre je dingen zelf doet of waar je liever hulp bij hebt. Niet de mogelijkheid zelf alles in te pakken? Ook dit kun je uit handen geven. Het personeel pakt alles zorgvuldig in en zorgt voor het laden en lossen van de spullen. De wagens beschikken over de benodigde hulpmiddelen en beschermingsmiddelen. Zo kun je zelf je hele verhuizing plannen.

Er zijn diverse standplaatsen in Nederland maar je kunt ze door geheel Nederland boeken. Zo is er Studentverhuizers Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Op de hoofdlocaties kun je vaak van nog meer faciliteiten gebruik maken zoals een tillift.

Verhuisbedrijf checklist

Op de site kwam ik nog iets handigs tegen. De verhuisbedrijf checklist. Echt ideaal. Deze heb ik zelf ook maar meteen even opgeslagen. De checklist bevat handige punten om in de gaten te houden vanaf 8 weken van tevoren. Tips zoals het regelen van het opzeggen van de huur, verhuisdozen regelen, spullen sorteren, adreswijzigingen regelen en nog veel meer.

     

Conclusie

Kortom wil je handig en snel verhuizen denk dan eens aan een goede verhuisservice die alles voor je uit handen kan nemen of je juist kan ondersteunen bij de dingen die je niet zelf wil of kan doen. Veilig en snel je spullen fijn gebruiken en genieten in je nieuwe stekje! Ik kijk er in ieder geval erg naar uit.

4 gedachten over “Verhuizen, het kan simpel en snel met een verhuisbedrijf

  1. Heerlijk als je dat kunt uitbesteden! Ik heb er een ontzettende hekel aan, echter al aardig wat moves achter de rug laatste jaren. Sommige tijdelijk, zoals gisteren nog (voor 3 weken tot sleutel eigen huisje) We hebben eindelijk een langer termijn appartementje gevonden en zijn zo blij.. over 3 weken de sleutel, gelukkig hoeven we nog enkel een paar koffers te verhuizen.. schreef er deze blog over als je interesse hebt hem te lezen > https://yoo.rs/livingthagoodlife/blog/en-ineens-zit-alles-mee-1515275576.html?Ysid=45920
    Geniet van je nieuwe stekkie!

Laat een reactie achter