Mijn zoektocht naar een geweldig kinderbed

Je huis inrichten. Misschien ga je voor het eerst op jezelf. Of misschien verhuis je naar een groter huis. In mijn geval ging ik juist naar juist een kleiner huis. Dit zorgde ervoor dat ik toch een aantal nieuwe meubeltjes moest aanschaffen. Sommige dingen waren simpelweg te groot. Anderen niet efficiënt in dit huisje. De online wereld is voor mij dan ideaal om ideetjes op te doen en de leukste dingen te bestellen. Op het www vond ik de volgende shop: Perfecthomeshop. Een shop boordevol interieurproducten en vooral veel ideetjes voor een nieuw bed.

Een klein kamertje

Mijn huis heeft 1 grote kamer en 2 kleintjes. De kleintjes zijn nagenoeg hetzelfde qua formaat en redelijk vierkant van vorm. Mijn zoontje van 7 kwam in een van deze kamertjes. Nu kon ik daar wel een ‘ normaal’ eenpersoonsbed in zetten maar dan was er totaal geen speelruimte meer. Een grote wens van hem was dan ook een bureautje. Ik ging dus op zoek naar een hoogslaper of een stapelbed. Want ja, logeetjes zijn hier ook regelmatig en ik ben de opblaasbedjes, waar ik op de vloer eigenlijk geen ruimte voor heb, ook wel een beetje zat.

Soorten bedden

Op de site van de shop hadden ze op het moment geen hoogslapers maar mijn oog viel wel op de enorme keuze stapelbedden! In allerlei soorten, maten en kleurtjes. Echt super leuk. Voor 2 tot 3 personen. Geen saaie beuken of witte versies maar juist met vrolijke kleuraccenten om zo de kinderkamer zeker iets extra’s te geven.
Ook hebben ze ontzettend veel te gekke peuterbedden. De leukste racewagens, bedjes met paardjes, cars en andere figuurtjes erop. Sommige van deze bedden hebben ook nog een onderschuifbed. Ideaal voor bijvoorbeeld een logeetje.

Andere leuke producten

Verder vind je op de site uiteraard ook nog andere producten. Naast de mooie bedden kun je hier uiteraard ook slagen voor bijpassende matrassen. Wat dacht je verder van keukens, speciaal voor kleinere woningen maar ook super mooie meubelsets of losse kasten en tafeltjes. Zoek je nog een leuk cadeautje? Wat dacht je van een leuk urbanscape grow kitje van 3 leuke plantjes.

Mijn favorieten

Ik val toch het meeste op de diverse stapelbedden. Hier zitten zulke super leuke tussen die een kinderkamer echt meteen sfeer geven en een beetje vrolijkheid. Daar zitten we allemaal wel op te wachten toch? Neem nu bijvoorbeeld deze versie. Je kunt hem verkrijgen in het blauw, groen, grijs, wit of roze. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een 2 of 3 persoons stapelbed dan zou ik je zeer zeker deze site aanraden! Voor ons persoonlijk is het uiteindelijk toch een hoogslaper geworden om de ruimte optimaal te benutten.

Een gedachte over “Mijn zoektocht naar een geweldig kinderbed

Laat een reactie achter