In het bezit van een poppenmeisje? Check dan zeker dit blog

Wat voor type dochter heb jij? Een stoere dame die alleen maar ondersteboven in de bomen hangt en met vieze kleren thuis komt of ben je in het bezit van een echte poppenmoeder. Je kent ze wel. Pop moet in bed, pop moet gewassen, moet nieuwe kleertjes aan. Voor deze dames kwam ik een geweldige site tegen, Pop&Wagen. De mooiste poppen en benodigdheden. Eentje die ik eerder had moeten ontdekken..

De poppen van Pop&Wagen

Op de site vind je 5 verschillende merken poppen. Van volledige stoffen poppen tot prachtige realistische poppen. Ik kan ze niet allemaal uitlichten maar mijn oog viel op de poppen van Antonio Juan. Deze poppen zijn er in diverse maten variërend van 37 tot 52 cm.  Het meest opvallende aan deze poppen vond ik de ontzettende lieve en realistische uitstraling. Dit komt mede doordat de poppen allemaal handgemaakt zijn.
Ze variëren ook in mogelijkheden. De ene pop kan mama zeggen, de andere kan huilen en kan oogjes sluiten. De poppen hebben softbody’s dus zijn handig aan te kleden en fijn om mee te knuffelen. De prijzen variëren tussen de €54,95 en de €64,95

Poppenwagens en accessoires

Natuurlijk wil een echte poppenmoeder haar baby verwennen met allemaal mooie spulletjes. Nou, ook hiervoor kan je op deze site terecht. De mooiste poppenwagens in alle soorten en maten. Nooit geweten dat er zoveel keuze in is! Van een simpele buggy tot volledige kinderwagen. Er zijn zelfs tweelingwagens. Echt geniaal.
Naast een mooie wagen kunnen er natuurlijk ook andere producten komen zoals kleertjes, kinderstoeltjes, bedjes, verschoningssetjes en meer. Maar wat dacht je van een fietszitje of mooie reismand?  Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er.

De poppenmoeder

Natuurlijk moeten we ook de poppenmoeder zelf niet vergeten. Ze kan genieten van de mooie pop door ze te dragen in een draagzak. De site heeft verder ook nog leuke keukenspulletjes in het assortiment. Lieve serviesjes bijvoorbeeld. Super leuk voor een theekransje met een andere poppenmoeder.
En is de pop ziek? Gelukkig kan de poppenmoeder dan haar dokterskoffer erbij pakken. Uiteraard is ook deze op de site verkrijgbaar.

Conclusie

Wat een leuke shop, echt jammer dat ik hem vroeger niet ontdekt heb voor mijn eigen dochter. Heb je nu een echte poppenmoeder dan is dit DE plek om te komen shoppen. Helemaal met de komende feestdagen in het achterhoofd kun je hier echt volledig los gaan. Super leuke maar vooral ook mooie en kwalitatief goede spullen. Een plek waar je gerust kunt bestellen. Orders op werkdagen voor 16.00 geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden dus je hebt de spulletjes ook snel in huis.
Op naar veel knuffel- en verzorgplezier voor je mooie kleine dame!

 

 

Laat een reactie achter