De perfecte schoudertas

Tassen, heb jij er genoeg? Ik nooit maar heb stiekem wel mijn favorieten die ik heel veel meesleep. Een voor sporten, een voor mijn werk, een in de auto voor tripjes naar de stad en de oude vertrouwde hand/schouder tas. Vooral mijn schoudertas was drastisch aan vervanging toe.

Gelukkig is de tassenwereld een grote wereld. Ik kwam in contact met WishABag. Een shop met prachtige handtassen in allerlei kleuren, maten en vormen. Van kleine schoudertassen tot grotere travelbags. Mijn oog viel onmiddellijk op een tas met de prachtige naam The Duchess. Een tas die verkrijgbaar is in 2 bruin tinten. De beige sprak mij het meeste aan.

Schoudertas The Duchess

     

Het materiaal is stevig en ziet er kwalitatief erg goed uit. De tas heeft 2 vakken die beide afgesloten kunnen worden door middel van een rits met daarin nog een paar vakjes voor bijvoorbeeld je telefoon. Achterop de tas zit ook nog een klein vakje met rits. De tas kan met of zonder schouderband gebruikt worden, is stevig en voor mij perfect van maat. Mijn vorige was eigenlijk net te klein. Hier past naast mijn grote portemonnee ook gemakkelijk mijn A5 formaat agenda in aangevuld met de losse spullen die wij dames allemaal in een tas hebben wonen. De tas heeft goudkleurige ritsen, ringen en kettingen en is verder gedecoreerd met een leuke strik. De tas heeft een nette prijs van € 39,95 Een echte blikvanger.

    

Over WishABag

WishABag is in 2015 opgericht door Patty Smeets. Geïnspireerd door de grote mode steden zoals Parijs en Milaan stelt ze de collectie samen. Een stijlvolle lijn mooie kwalitatief goede tassen. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe pareltjes. De webwinkel is strak ,duidelijk en een kleine snoepjeswinkel voor tassenliefhebbers. Leuke bijkomstigheid is dat de winkel de stichting Make-A-Wish Nederland steunt door donatie van een deel van de opbrengst.

3 gedachten over “De perfecte schoudertas

Geef een reactie