Prachtige nagels met glazen nagelvijlen, Win een exemplaar!

Verzorgde nagels, iets waar de meeste dames van houden. Persoonlijk zijn mijn nagels niet super lang omdat ik veel met mijn handen werk krijgen ze die kans niet. Toch kunnen ook kortere nagels verzorgd zijn. Regelmatig splijten ze wanneer ik ze langer probeer te houden. Sinds kort ben ik me meer gaan verdiepen in hoe ik toch mijn nagels mooier en gezonder kan houden. Tijdens mijn zoektocht kwam ik duurzame glazen nagelvijlen tegen. De beloftes waren veelbelovend dus ik vond het zeker de moeite waard om dit eens verder te onderzoeken en te testen.

De Glazen nagelvijlen

Bij de shop Glazennagelvijl.nl vond ik een aantal verschillende soorten nagelvijlen. De shop bestaat al sinds 2011. De vijlen zijn afkomstig uit Tsjechië. Ze komen bij fabrieken vandaan die al decennia bestaan en de maak technieken blijven ontwikkelen en verfijnen. De levensduur van deze vijlen is levenslang. Verschil met goedkopere vijlen die in standaard winkels te vinden zijn is dat de goedkope versies alleen aan de bovenkant geruwd worden. De Tsjechische vijlen worden door en door geruwd. Dit betekend dat ze ook niet slijten zoals de vijlen die aan 1 kant behandelt zijn en zo ook metalen versies. De shop heeft vele soorten en modellen waaronder de ideale Curved Glasvijlen.

Curved nagevijl - www.glazennagelvijl.nl - Juulsblogt

De voordelen

De vijlen hebben bepaalde voordelen ten opzichte van de standaard metalen en simpelere glazen.
* Nagels worden gladder na gebruik dan bij een metalen versie
* Bij regelmatig gebruik voorkomt het ongewenste nagelbreuk.
* De vijlen zijn onverslijtbaar. Ze kunnen oneindig gebruikt worden omdat de vijl door en door geruwd is.
* Ze zijn geschikt voor zowel natuurlijke als kunstnagels.

De Curved glasvijl en vijl met initiaal

De vijlen zijn niet alleen super fijn in gebruik ze zijn er ook in vrolijke kleurtjes en diverse vormen.
Als voorbeeld heb ik hier een hele mooie vijl met een persoonlijke touch. Een prachtige vijl in een beschermende harde koker met mijn eigen initiaal er op gemaakt van Swarovski-stenen. Super mooi en ideaal om mee te nemen. Ligt lekker in de hand en doet goed zijn werk.

De Curved Glasvijlen zijn nieuw in het assortiment van de shop. Het gemak en de goede resultaten van de glasvijl in combinatie met een zeer ergonomische vorm. Ligt heel erg lekker in de hand maar volgt door de vorm perfect de nagel. Je kunt hem goed mooi rond vijlen en krijgt geen scherpe randjes of hoekjes. De vijl heeft een holling aan de rand zodat iedereen de nagel een mooie vorm kan geven. Hij is er zonder of met handgreep. De handgreep voelt iets stroef aan wat ervoor zorgt dat je hem gemakkelijk kan vasthouden.
De vijlen worden verzonden in blister of tube dus komen goed beschermd bij je thuis aan.

Curved nagevijl - www.glazennagelvijl.nl - Juulsblogt Curved nagevijl - www.glazennagelvijl.nl - Juulsblogt

Conclusie

Alle modellen heb ik geprobeerd en moet zeggen ik ben zeker overtuigd. Degene met initiaal vind ik prachtig en neem ik graag mee in mijn handtas. De curved is precies wat het beloofd. Pakt fijn vast en maakt nooit scherpe randjes waar ik nog wel eens last van heb. Hij ziet er mooi uit en de nagels voelen echt heel fijn aan iets wat ik met de metalen vijlen niet had. Vond ze dan altijd nog erg ruw maar met deze glazen zijn ze gladder en voelen veel fijner aan. Zeker een aanrader en voor de prijs hoef je het niet te laten. Je vindt ze tussen de €11,95 en €14,95 per stuk.

WINNEN

En nu een gave bonus voor de lezers! Juulsblogt mag 3 Curved nagelvijlen met handgreep weggeven! Wat je moet doen?
Laat een berichtje achter hier onder het blog. Leuk is het als je het ook deelt op facebook. Simpel toch? Succes!  Woensdag 7 februari maak ik de winnaar hier bekend!

Curved nagevijl - www.glazennagelvijl.nl - Juulsblogt

 

TREKKING WINNAARS!!!
Vandaag is het 7 februari dus ik maak de 3 winnaars bekend!!!!
De winnaars zijn :
Julie
Ariana Dijkstra en
Lydia
Gefeliciteerd met jullie vijl, ik neem contact met jullie op!

18 gedachten over “Prachtige nagels met glazen nagelvijlen, Win een exemplaar!

  1. Super leuk om te lezen dat je zo enthousiast ben, ik doe niet mee aan de win actie omdat ik deze zelf ook op stapel heb staan, maar vind het wel leuk om te zien dat ik niet de enige enthousiasteling ben!

  2. Het gevoel van een glasvijl is altijd even wennen vind ik! Toch zien die curved modellen er goed uit! Daarom zou ik graag kans maken op zo’n exemplaar. Hopelijk is het geen probleem dat ik in België woon? 🙂

  3. Ai, ik knip nog ouderwets mijn nagels. Niet zo goed, I know. Ik vind deze vijlen wel heel mooi. Ik ben alleen bang dat ik er te weinig tijd aan zou besteden. Wel fijn dat je ze allemaal hebt kunnen uitproberen. Succes met de winactie. Mooie prijzen!

Laat een reactie achter