Een nat hondje

Hondjes worden vies. Vooral die van ons die met met haar witte vacht, heerlijk als je even niet oplet, de sloot graag in springt. Wassen is daarbij de oplossing. Geen probleem. We lepelen haar het bad in, wassen haar grondig….maar dan. Dan is mevrouw nat, racet naar beneden en probeert zich droog te wrijven aan alles wat ze tegen komt. Het liefste aan onze bank. Iets wat niet helemaal gewenst is.

Dit probleem is nu opgelost! Mevrouw heeft tegenwoordig haar eigen badjas. Geniaal!  Simpel om aan te trekken. Voorste pootjes door de 2 openingen, koppie er door en klipje vast maken, thats it. Normaliter kan ze zich vreselijk aanstellen als je alleen al een handdoek om haar heen doet maar dit vindt ze heerlijk.

Uit bad heeft ze het formaat verzopen Chihuahua en heeft ze het altijd heel koud. Nu hijsen we haar na snel wat afdrogen meteen in haar badjas. Ze heeft nog geen seconde geprobeerd om hem af te krijgen maar gaat meteen heerlijk liggen. Doordat de stof ook onder haar buikje langs gaat blijft die ook heerlijk warm en scheelt het enorm voor mijn bank.

Deze badjas is afkomstig van de webshop Doggies Funshop. De badjas is gemaakt van lekkere zachte badstof, absorbeert goed en is lekker warm. Je hebt hem zo aan en uit getrokken en kan gewoon in de wasmachine dus blijft lekker fris.

20171030_113050_resized

Naast het badderen is het ook ideaal om je auto schoon te houden na een fikse boswandeling. Of om even op te drogen na een fikse regenbui.

De badjas is in verschillende kleuren en maten te verkrijgen en kan zelfs gepersonaliseerd worden met de naam van de hond. Prijs is vanaf € 30,-

Vond het persoonlijk echt heel opvallend dat ze het heerlijk vond om te dragen en het echt ook meteen lekker warm had. Normaliter heb ik een heel sneu trillend hondje en dat is nu helemaal niet meer zo. Zeker een aanrader dus!

En zeg nou zelf, ze ziet er zo cute uit, ja toch?

 

Laat een reactie achter