Assortment space buddy_juulsblogt

De Space buddy, de redder bij ruimtegebrek

Heb jij ook overal altijd ruimte tekort? Wil je eens lekker wat spullen opruimen, maar dan komt het dilemma. Waar laat je alles. Vooral textiel neemt altijd veel ruimte in. Een voorraad kussens, dekens maar ook bijvoorbeeld je winterkleding in de zomer. Niet iedereen heeft mega veel kastruimte, dus even van seizoen wisselen kan wel heel handig zijn. Gelukkig is er een super handige oplossing hiervoor die het in ieder geval een stuk gemakkelijker maakt! De Space Buddy

De Space buddy

Ik heb het over vacuüm opberg zakken. Ideaal om je overige textiel schoon, droog en netjes in op te bergen. Ze zorgen ervoor dat het je een stuk minder ruimte kost. Dan heb ik het nog niet eens gehad over het efficiënt inpakken van je koffer. Maar kleine waarschuwing, het neemt zo weinig ruimte in dat je wel snel te hoog aan je gewicht zit 😉

werking space buddy_juulsblogt

Diverse formaten

De Space buddy is er in diverse verpakkingen en maten. Deze variëren van de kleine travel van 36×51 cm tot de Jumbo van 89×122 cm. Even ter vergelijking in de kleine travel gaan ongeveer 11 polo’s en in de jumbo 2 sets beddengoed en 4 kussens!
Kortom, vele mogelijkheden en toepassingen.

Alle voordelen op een rij

De vacuüm storage bags hebben vele voordelen. Hier ze even op een rijtje
* Ze nemen weinig ruimte in. Het volume wordt gereduceerd met 75% na het vacuümzuigen
* Alles blijft schoon
* Vrij van stof
* Waterdicht
* Vrij van schimmel
* Beschermd tegen verkleuring
* Geen mottenballen nodig want geen insect kan erbij komen
* Alles blijft lekker fris dus geen muffe luchtjes meer
* De zakken zijn transparant dus je kunt snel zien wat je waarin hebt gestopt.
* Uiteraard zijn de zakken herbruikbaar, zo kun je er vele jaren plezier van hebben.
* Simpel vacuüm te trekken door je stofzuiger erop te zetten.

Persoonlijk ga ik mijn voorraad dekbedden en decoratiekussens in de jumbo versie opbergen. Ook kom ik om in de jassen, dus zodra het winter wordt gaan alle zomerjassen in 1 zak en ga ik ook de zomerkleding hierin verpakken. Het scheelt enorm veel ruimte en aangezien mijn opbergboxen onder mijn bed uitpuilen kan ik echt even orde in de chaos creëren.

Dus wat let je! Ga voor deze kwaliteitszakken en ga eens heerlijk aan het opruimen en bestel deze Space buddy zakken snel.

Enthousiast geworden? Bestel dan nu zelf de handige Space Buddy zakken met 10% Korting!!! Gebruik hiervoor de code SPACEBUDDY10 bij je bestelling.

Wat ga jij als eerste aanpakken? Let me know!

Laat een reactie achter