Tantilly boho jurk - juulsblogt

De kleurrijkste kleding van Tantilly

Zo nu en dan kom je weer een bijzondere winkel tegen. Deze keer was dat voor mij Tantilly. Wanneer de meeste winkels ingetogen zijn qua kleur is hier een kleur overload! Wat een weldaad een prachtige printjes en vrolijkheid. Tijd om eens op ontdekking te gaan in deze shop.

Tantilly, een winkel met een missie

De kleding van Tantilly zijn veelal eigen ontwerpen. Speciaal gemaakt voor vrouwen die hun vrouwelijkheid willen uiten door het dragen van unieke en kleurrijke kleding.

De kleding wordt gemaakt in zowel Nederland als in fair-fashion ateliers in India, Indonesië, Thailand en Turkije. Ateliers die regelmatig ook bezocht worden om zeker van de kwaliteit en werkomstandigheden te zijn.

Naast de verkoop in een winkel in Deventer en een online winkel doet Tantilly nog veel meer. Om van de wereld een mooiere en betere plek te maken zijn er verschillende projecten waarmee ze zich bezig houden.
Een gedeelte van de winst gaat naar mooie projecten in dorpjes waar ze met de ateliers werkt. Denk hierbij aan het betalen van schoolgeld voor de kindjes, steunen van dierorganisaties, bananen voor de straatkoeien in India, vaccinaties voor straathonden in Thailand of castraties voor honden in Bali. Maar ook voedselpakketten, het planten van bomen en nog veel meer. Maar net wat ze tegenkomen. En de dromen zijn nog heel groot! Een prachtig en waardevolle manier van leven toch?

Tantilly-juulsblogt
tantilly-juulsblogt

De prachtige boho silk jurk

En dan komt het moment dat ik wat ga uitzoeken op de mooie site. Oef, wat is het moeilijk. Normaliter draag ik dagelijks vaak meer uni kleur kleding en veel zwart. Maar wanneer de zomer in zicht komt, neig ik toch altijd naar wat meer kleur en vrolijkheid. Nou, daar hebben ze hier genoeg keuze in.

Mijn oog viel op de prachtige boho silk jurken. Ik vond deze mooie blauwe er tussen. Bij aankomst was ik blij verrast hoe prachtig hij in het echt ook is. De kleuren zijn waanzinnig mooi en het materiaal is echt super. Hij voelt zacht en draagt echt heerlijk.

De lengte is prima voor mijn lange lijf van 1.82 en deze zal dan ook zeker bij mijn favorieten horen deze zomer. Ook mooi wanneer het iets frisser nog is met leuke boots en een jasje of vestje er overheen.

Dus ga jij ook voor kleur deze zomer? Dit is het adres om je kast aan te vullen met de vrolijkste kleding!

@juulsblogt

Ontdekt! een nieuwe super vrolijke webshop genaamd @tantilly Vrolijke mode van maat S tm 5XL #Mode #fashion #blogger #collab #VA #tantillyshop #tantilly #juulsblogt #ugccreator #ugccontentcreator

♬ origineel geluid – Juulsblogt

Laat een reactie achter