De mooie en grappige posters van PosterPerfect

We hebben allemaal wel eens zo’n plekje in huis waar wel iets nieuws, fris aan de muur kan. Of zo’n kastje wat wel wat vrolijks kan gebruiken. In plaats van dan weer in de weer te gaan met woonaccessoires kun je ook kiezen voor een leuke poster. Kies er een leuke lijst bij en geef je ruimte een geheel nieuwe sfeer.

Kleur in je interieur

Bovenstaande geldt zeker voor mij. Soms ben ik even op zoek naar een andere soort aankleding in huis dan maar weer een nieuwe lamp, kandelaar of boeket bloemen. Ik vind het dan ideaal om te gaan voor iets nieuws qua wandbekleding. Wat ik dan het leukste nog vind, is dat dat betreffende schilderij of poster zeker niet per se aan de muur hoeft te hangen. Ik hou ervan om ze in een leuk lijstje te doen en ze gewoon neer te zetten. Zo was ik op zoek naar iets leuks voor op mijn dressoir en in mijn toilet. Een leuke poster is dan ideaal. Het neemt super weinig plek in en geeft meteen sfeer aan de ruimte!

Het begon op het toilet

Achter mijn toilet zit zo’n leuk richeltje op de muur. Hier kan ik van alles op zetten. Uiteraard vind je er het geijkte toiletspray, een klein plantje en een parfum wat ik nog snel even kan opspuiten als ik de deur uit ga. Maar het miste iets. Doordat er overal tegels zitten wil ik hier liever niet in boren. Maar natuurlijk kun je een leuke poster ook inlijsten en gewoon neerzetten. Maar ja, wat wil ik er hebben staan.

Nu vond ik een superleuke poster bij PosterPerfect inclusief een leuke dosis humor. Altijd leuk, ook voor de 2 pubers in huis. Het was nog even kiezen, want er staan meer grappige in hun webshop. Geeft toch net even een leuke twist aan het saaie toilet toch?

De mooie pioenrozen poster

Als ik dan toch aan het bestellen was kon ik ook nog wel even verder sneupen op de site. Ik kwam deze print tegen van de pioenrozen. Een prachtige print boordevol kleur. En laat ik nu net dat dressoir hebben waar ik iets leuks nieuws voor zocht. Toevallig had ik nog een gouden lijstje liggen in precies de gewenste maat, dus hoppa! Een nieuwe creatie is geboren.

In een handomdraai een nieuwe look

Geef jij je kamer ook een nieuwe look met een leuke poster? Het is een snelle en voordelige manier om de boel eens te verfraaien. Bij PosterPerfect hebben ze vele leuke printjes in formaat 21×30 tot 50×70 cm. Een leuk lijstje op de kop tikken en je bent er klaar voor. Geen zin in een lijst? Denk er dan eens aan om hem te plakken op een stukje hout bijvoorbeeld met speciale lijmspray.
Oja, ook voor de kinderkamer hebben ze superleuke printjes. Nog een voordeel is dat je het binnen no-time binnen hebt, dus je kunt direct aan de slag!
Veel sneupplezier!

Laat een reactie achter