Werelds eten bij Wereldrestaurant Wereldgeluk

Heerlijk uit eten met mijn 2 kindjes doe ik graag bij een buffetrestaurants. De kinderen hoeven niet een paar uur stil te zitten en kunnen heerlijk zelf gerechten uitkiezen en proberen. Social Deal had weer een geweldige deal voor ons. In Groningen kun je nu bij Wereldrestaurant Wereldgeluk genieten van een All-You-Can-Eat buffet inclusief drinken met 32% korting. Van €33,- voor €22,50. Inclusief onbeperkt tapbier, huiswijn, koffie en thee. Dit is natuurlijk een bezoekje waard dus hop, op naar Groningen.

   

Het restaurant zit aan de ring van Groningen. Voor ons aan de perfecte kant omdat wij vanuit Drachten komen. Je kunt recht voor de deur parkeren. Na het vriendelijke welkom heten werden we naar onze tafel gebracht. Na een kleine uitleg over het buffet mochten we aanvallen. Mijn beide kids zijn lekkere eters. Het leuke is dat ze ook graag nieuwe gerechten proeven. Dan is zo’n buffet natuurlijk ideaal.

Soorten eten

Zoals meestal in een wereldrestaurant vind je er verschillende onderdelen. Je kunt gaan voor diverse voorgerechten. Denk aan verschillende soepen en heerlijke salades. Bij de buffetten vind je een  kinderbuffet, Chinees, Pizza, grill gerechten, pannenkoeken, kebab en natuurlijk onze favoriete afdeling….Sushi.
Daarnaast kun je gebruik maken van de groenten,vlees en vis om te laten wokken of te laten bakken op de Teppanyaki plaat. Boven de buffetten staat duidelijk wat je waar kunt vinden.

Onze keuze

Zoals ik al zei is Sushi een van onze favoriete gerechten. Naast dat het lekker is vind ik het ook altijd een goede leidraad qua versheid. Als sushi droog is knap ik meteen af en vertrouw ik ook snel vele andere gerechten niet meer. Het buffet zag er prachtig uit en het was ook nog eens waanzinnig lekker! Dus het moest helemaal goed komen met de rest.

We genoten van een heerlijk stukje zalm op de Teppanyaki plaat, een lekker bordje groente en rundvlees uit de wok en diverse buffet gerechten. Allen even vers en lekker.

Er was meer dan voldoende personeel. Ze haalden de vieze borden en lege glazen vrij snel op wat de tafels mooi schoon hield. Gerechten afkomstig van de Teppanyaki plaat werden naar je tafel gebracht. Hier kon je voor het afleveren bij de kok een soort knijpertje op je bord  plaatsen met je tafelnummer. Deze knijpertjes liggen in een bakje op je tafel. Erg handig, dit had ik elders nog niet eerder gezien.

Het buffet werd regelmatig bijgevuld zodat je niet tegen lege bakken aan zat te kijken, drinken was er in overvloed en gelukkig voor de kids, zo ook het toetjesbuffet. Een zeer ruime keuze aan schepijs, vanilleijs, heerlijke donuts, een chocoladefontein, vers fruit en nog heel veel meer.

Mochten kinderen nu wat onrustig worden dan kunnen ze zich vermaken in het kidsparadijs. Hier kunnen ze heerlijk spelen op de trampoline, in de ballenbak en meer. Regelmatig is hier een nanny aanwezig. Wij hadden net een ander druk uitje gehad dus mijn kids hielden het prima vol aan tafel. Vind het altijd een groot pluspunt voor een familierestaurant om een ruimte voor kinderen te hebben. Maakt het voor ouders toch een stuk meer ontspannen.

         

Conclusie

Al met al was onze ervaring hier zeer positief. Gerechten waren vers, lekker en er was meer dan voldoende keuze. De zitplekken waren ruim genoeg dus geen krappe plekjes. Het personeel vriendelijk en alert. De sfeer in het restaurant was ontspannen en niemand liep elkaar in de weg bij de buffetten. Het was niet super druk maar dat is logisch op een woensdag. Ondanks dat was er eten in overvloed. Ga ook op een culinaire wereldreis met je gezin of gezellig met z’n tweetjes. Zeker de moeite van een bezoekje waard. Dus check de site van Social Deal en boek je etentje.

 

 

Een gedachte over “Werelds eten bij Wereldrestaurant Wereldgeluk

Geef een reactie