Vrolijk, hip en trendy cadeautje

Een origineel cadeautje, een leuke verwennerij voor je eigen kids of gewoon voor de heb. Ik ben altijd op zoek naar DE adresjes hiervoor. Toen kreeg ik een pakketje binnen waar ik wel heel erg vrolijk van werd. Leuke verpakkingen met een nog leukere inhoud en blije kindjes gegarandeerd.

Check Daan

Handgemaakte unieke items of ingekocht bij geweldige adresjes. Bij Check Daan vind je een uitgebreid assortiment kinderkleding, producten voor baby/kinderkamer, cadeauboxen, labeldoekjes, stationery en nog heel veel meer. In hippe vrolijke kleurtjes en printjes of juist stijlvol in zwart/wit. Voer de kleur thuis door in een hele accessoire lijn. Vooral ook voor de slaapkamer ben ik gek op tipi tentjes, ook deze zijn hier te vinden.
Voor gezellige muurvulling kun je ook de mini vlaggenlijntjes gebruiken. Deze kosten €4,95. Een tasje is ook helemaal super voor je kleine dame. Je vindt hem hier voor de prijs van € 9,95.

Haarmode

In de kleding en accessoire categorie vind je schattige leggings, rokjes, mutsjes maar ook producten voor in het haar. Mini speldjes maar ook deze leuke elastiekjes en haarband

Schortjes

Mijn kids waren helemaal blij met hun schortjes. Super schattig en weer passend qua stofjes bij de mini vlagjes. Soms lastig te vinden in winkels. Kinderschortjes met ook echt leuke printjes kom je bijna niet tegen of zeer beperkt qua keuze.

Erg leuk om te helpen in de keuken en om mee te spelen. Een schort voor de leeftijd van 2-6 jaar is te bestellen voor maar € 11,95 in heel veel verschillende printjes. Super leuk ook als cadeautje voor je kleine kok.

Check Daan vind je online maar ook zeer regelmatig op markten. Ook ligt er een gedeelte van de collectie in de winkel Dat leuke winkeltje te Mijdrecht. Zo kun je de producten ook live bekijken en bewonderen. Kortom nog op zoek naar een kids cadeautje? Surf eens naar de shop Check Daan en bekijk de recente collectie.

Geef een reactie