Verrijk je sieraden collectie met een prachtige gegraveerde slavenarmband

Welke armbanden heb jij in je collectie? Bij mij vind je van alles, van rose goud met bedels tot roze leren armbanden. Bij de juwelier kun je te kust en te keur. Voor de gemakshopper als ik, is er een grote online wereld waar je de meest mooie sieraden kunt vinden. Zo kwam deze slavenarmband op mijn pad. Wat een plaatje. Een mooi product voor je zelf maar ook waanzinnig om cadeau te geven. Met of zonder fijntjes gegraveerde tekst. Een aanwinst voor mijn collectie.

Webwinkel Kus Terug

De slavenarmband is te bestellen bij webwinkel Kus Terug. Deze online juwelier heeft een mooie collectie voor dames en kinderen. Veel sieraden zijn te personaliseren met teksten. Dit kan op de armband zelf zoals bij de slavenarmband maar ook op bedeltjes. Ook zijn er versies te krijgen waar al een standaard tekst in gedrukt staat. Wat het assortiment ook veelvuldig heeft zijn mooie setjes. Voor zussen of moeder en dochter. Prachtig om cadeau te geven of om te krijgen.

slavenarmband - Juulsblogt

De slavenarmband

De armband is prachtig uit een stuk gemaakt. Hij kan open geklikt worden om zo gemakkelijk omgedaan te worden. Ik heb gekozen voor de zilveren versie maar je kunt ook voor rosé goud of goud gaan zodat je altijd een match hebt met je huidige collectie sieraden. Bij het bestelproces kun je je gewenste tekst doorgeven. Er kan tekst op de buitenkant en op de binnenkant gezet worden. De tekst is er heel fijn in gegraveerd wat een heel mooi chique en sierlijk effect heeft.
Ik heb gekozen voor de tekst ‘Never give up’ en aan de binnenkant de namen van mijn kinderen. Mooi symbolisch en iets wat bij mij past.

slavenarmband - Juulsblogt

Conclusie

De armband heb ik nu inmiddels een paar dagen gedragen. Het armbandje valt op door zijn strakke eenvoud wat combineren met andere sieraden of horloge erg simpel maakt. Hij past bij een nette maar ook bij een sportieve outfit. Zo kan hij eigenlijk altijd gedragen worden. De armband is naast de damesmaat ook verkrijgbaar in diverse kindermaten. Hij valt anderen ook op en brengt hen vooral op ideetjes om cadeau te geven o.a. bij het afstuderen van de kinderen. Iets waar ik het alleen maar mee eens kan zijn. Prachtig om te geven en nog geweldiger om te krijgen.

 

slavenarmband - Juulsblogt

 

Laat een reactie achter