Vaderdag, mijn top 10 cadeautjes

Tsja en toen was het alweer bijna Vaderdag. Persoonlijk vind ik het altijd moeilijker om iets voor mannen dan voor vrouwen te kopen. Ja ik weet het de kids knutselen er op los maar voor de oudere papa’s met oudere kinderen (zoals ikzelf 🙂 ) is het wel leuk om met iets origineels op de proppen te komen. Ik ben tegen dure cadeau’s op zo’n dag maar een leuke attentie vind ik wel erg belangrijk. Dus advertenties als geef je moeder een nieuwe tablet….hmm van chocolade misschien verder niet. Net als bij Moederdag ging ik op zoek naar leuke en originele ideetjes om de papa’s mee te verrassen. Ik vind de top 10 helemaal leuk, jij hoop ik ook!

Vaderdag - Juulsblogt

1. Bierzeep

Ook een man moet zich wassen. Maar ja, jou heerlijke Lelietjes van dalen ruikende zeepjes vallen natuurlijk niet altijd in de smaak bij de heren. Maar wel deze  ambachtelijk gemaakte bierzeep met alleen natuurlijke ingrediënten. Voor het biergehalte is er gebruik gemaakt van Guinness Stout bier. De geur doet ook echt denken aan een lekker donker biertje. Bier zorg er tevens voor dat de zeep goed schuimt, en dat zonder chemische toevoegingen. Een win-win situatie dus! Je vind de zeep bij de shop Forest Fragrances.

Vaderdag - Juulsblogt

Vaderdag - Juulsblogt

3. Vaderdag box

Voor de papa’s die gek op lezen zijn is er hier de mystery box. Geef zijn favoriete genre door, wat hij het liefste leest en wat absoluut niet. Je krijgt ook nog een kleine vragenlijst om zeker te weten dat hij geen boeken krijgt die hij al heeft. Aan de hand van die dingen wordt er speciaal voor hem een box samengesteld. In de box vind je een aantal boeken aangevuld met toffe en stoere Vaderdag goodies. Elke box is uniek en ‘op maat gemaakt’ wat het heel erg leuk maakt om te geven. De box kost € 25,- en je vindt hem bij AnderWereld.

4. Schort met opdruk

Voor de stoere kokende en BBQ papa’s. Dit schort van stof met een suedine look is te bestellen in het zwart of in het bruin. Het schort heeft handige zakken vvoor het nodige ‘kookgereedschap’. De opdruk kan zowel met de tekst papa als opa zijn. Handig om netjes en schoon te blijven en de papa’s zien er natuurlijk geweldig stoer uit! Hij is te bestellen bij Labels82 voor de leuke prijs van € 17,50

Vaderdag - Juulsblogt

5. Gepersonaliseerde armband

Verras papa met deze stoere armband. De band is gemaakt van Italiaans 1e klas leder. De tekst die mag je zelf bepalen en kan tot 30 tekens lang zijn. De sluiting heeft 2 standen. 20 en 23 cm dus hij past eigenlijk iedereen. De armband is 2 cm breed. Een hip en persoonlijk cadeau. Je besteld de armband bij Mibibi voor de prijs van € 34,95

 

5 gedachten over “Vaderdag, mijn top 10 cadeautjes

Laat een reactie achter