Terug naar de essentie met de Adidas Falcon

Met het enorme aanbod van nu is het soms lastig om geen impulsaankopen te doen. Toch is het van belang dat je af en toe weer teruggaat naar de essentie van een schoen. Wat is het dat een sneaker een goed model maakt? Waarom moet je bepaalde modellen niet kopen, en sommige juist wel? Om je aan duwtje in de goede richting te geven licht ik graag de Adidas Falcon uit. Want baby, he’s got it all.

Ten eerste moet een schoen ondersteunend zijn. Met zijn oorsprong uit de sportwereld weet Adidas wel hoe ze dat moeten realiseren. Met technieken toegepast op de zool die ook worden gebruikt bij hardloopschoenen ben je zeker voorzien van de juist support en comfort. Maak je geen zorgen om pijn aan je voeten na een intensieve dag. De zool heeft namelijk ook een schok-dempend vermogen. Aan ondersteuning geen tekort.

Een schoen moet ergens voor staan. De Falcon is heeft een dikke zool, geïnspireerd op de zogenoemde ‘Dad Shoe’. Dad Shoes zijn sneakers die ietwat weg hebben van die sportschoenen die je vader vroeger droeg. Je weet wel, die met een lompe zool en een praktische upper. Alhoewel ze er in eerste instantie wat minder charmant uitzien is het op dit moment alles waar mode om draait; niks is gek genoeg, alles kan. Het begrip Dad Shoes werd de wereld in gebracht toen vrouwen de chunky sneakers begonnen te dragen als statement: ook vrouwen kunnen stoere en gedurfde schoenen dragen en het er alsnog fashionable en vrouwelijk uit laten zien.

Je moet wat te kiezen hebben. Heb je niks te kiezen? Dan is het lastig om een uniek model te vinden dat precies bij je past. De Falcon schoenen komen in ongelooflijk veel verschillende colorways en edities. Van roze tot groen en van helemaal zwart tot wit. Het combineren van de sneaker is een waar plezier. Hou je niet zo van opvallende schoenen? Ga dan voor een simpel wit model dat overal bij past. Vind je het heerlijk om in de schijnwerpers te staan? Trakteer jezelf dan op een editie met 5 verschillende kleuren in één, dan weet je zeker dat je nagekeken wordt.

De Adidas Falcon heeft het ondersteunend vermogen, het verhaal en de looks. Dat is precies wat je zoekt in een schoen. Niet onbelangrijk; ze gaan erg lang mee. Dit gezegd hebbende, laat je verbazen door het enorme aanbod en vind hét model dat bij jou past!

 

Dit artikel is tot stand gekomen dmv een samenwerking.

 

3 gedachten over “Terug naar de essentie met de Adidas Falcon

  1. Duidelijk niet mijn favoriete Adidas sneakers, maar ik behoor ook niet tot er doelgroep. Vind de oudere Adidas modellen mooier, die blijf je dragen. Dit zijn typische 1 seizoen schoenen

Laat een reactie achter