Stekelige cactussen en de leuke Kletspot

Leuke interieurspulletjes, wie houdt er niet van. Momenteel zijn cactus printjes heel erg in. Deze cactussen vind je dan ook overal terug. Al een poosje is de echte mini cactus weer terug van weg geweest en te vinden in menig interieur. Naast het echte stekelige plantje vind je nu ook legio leuke printjes op textiel tot andere decoratie producten. Een aantal van deze producten en meer vind je in webwinkel Liefde keer 3.

Liefde keer 3 is een winkel in Monnickendam en een webwinkel boordevol interieurspulletjes. Retro, vintage, meubels, woonaccessoires en cadeau artikelen. Alles met liefde ingekocht of hand made voor volwassenen en baby’s.

Stekelige producten

Neem nou dit te schattige plantje.

Het plantje is in dit geval een veilige nepper maar wat is hij leuk he! Een lekkere frisse kleur en passend in ieder interieur.

Het vaasje is ontzettend leuk voor een stoere bloem of combineer hem juist met iets liefs zoals deze mooie roos.

Het plantje is ongeveer 18 cm hoog en het vaasje 12 cm, beide kosten €6,95 p.st.

 

Family fun

Iets gezelligs doen met de familie, vrienden is altijd leuk toch? Ik kwam bij deze kletspot terecht. Een grote glazen pot boordevol kaartjes met vragen. De pot zowel als de kaartjes zijn modern qua design. Met de kids heb ik al heel wat vragen beantwoord. Sommige gewetensvragen, anderen vooral grappig, voor ieder wat wils. De pot kost € 13,95 Erg leuk om met een groepje te doen of gewoon met z’n tweetjes. Er zijn ook speciale kletspotten met thema’s zoals extra pittig voor meer ondeugende vragen, kids kletspot, lieveling kletspot en meer. Erg leuk om ook cadeau te doen en natuurlijk te krijgen.

               

Shoppen

In de shop zowel online als in de ‘stenen winkel’ is genoeg te vinden. Naast producten voor volwassenen is er ook een hele lijn voor baby’s dus ook voor die doelgroep kom je aan je trekken, altijd een kijkje waard!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie