Jumpen bij JumpXL Groningen

Stel je hebt, net als ik, 2 hyper de pieper kids. Wat is er dan leuker dan een uurtje stuiteren op mega veel trampolines! Wij brachten een bezoekje aan JumpXL Groningen via een topaanbieding van Social Deal met 50% korting. Normaal €12 nu €6 euro voor 1 uur springen p.p. incl een kan ranja! Hoe wij het gehad hebben lees je hieronder.

     

JumpXL Groningen

Natuurlijk waren we maar net op tijd. Ongeveer alles zat tegen, drukte op de weg, rode stoplichten en een verkeerde afslag. Na een korte veiligheidsinstructie mochten ze los. Ik had luchtige kleding voor ze meegenomen zodat ze zich even konden omkleden.

Al stuiterend op de rechte en schuine trampoline’s ontstonden de eerste zweetdruppels. Naast mijn 2 kids waren er nog 2 groepjes kinderen aan het springen, 2 verjaardagsfeestjes volgens mij. Boven de trampolines hangt een grote digitale klok die het uur aftelt. Op zich best handig, je weet waar je aan toe bent. Na 40 minuten opent de stuntbaan. Hier kun je op een grote trampoline springen en je neer laten komen op een grote zachte mat. Ook kun je de hoogte in en je laten vallen op een heel groot luchtkussen.
Mijn kids hadden hier geen zin in en bleven lekker stuiteren op de gewone trampolines.

    

Naast de trampolines is er een grote zitruimte. Er zijn een boel tafels met stoelen maar ook heerlijke houten lounge banken met grote kussens. Absoluut niet verkeerd om als mama even lekker in weg te kruipen. Ja ik mocht ook meespringen maar na recente knieoperatie nummer 3 was dat niet verstandig 🙂 Het is een stuk fijner hier te wachten dan bij zo’n kinderspeelhal. Daar is het altijd zo lawaaiig, hier draaien ze lekker muziek en heb je weinig gegil om je hoofd. Het voordeel als je kids wat ouder worden.

    

Voor herhaling vatbaar?

Ik was zo verstandig geweest om even een setje lekker zittende koele kleren mee te nemen voor de kids. Ik heb namelijk in tijden niet van die rode koppies gezien en plakkende hemden uitgetrokken na een uur jumpen. Is een uur genoeg? Ik vond van wel maar ik kan me voorstellen dat oudere kids de 2 uur wel volmaken wat je ook kunt boeken. JumpXL is toegankelijk voor kids vanaf 7 jaar. Ouders die niet meespringen hoeven ook niet te betalen voor entree, een grote plus wat mij betreft. Ze kunnen op blote voetjes jumpen of je kunt voor €3,- anti-slip sokken kopen om te dragen. Bij de deal op Social Deal krijg je per kaartje 1 grote kan ranja, perfect voor de grote dorst. Vonden wij het voor herhaling vatbaar? Een grote JA van ons alle 3 dus er zullen zeker nog vaker bezoekjes plaatsvinden.

    

 

5 gedachten over “Jumpen bij JumpXL Groningen

Laat een reactie achter