Je sportschool in je rugzak

Hou jij ook van sporten? Ik wel. Momenteel ben ik druk aan het fitnessen, heerlijk even een uurtje los en daarna stiekem genieten van de aanwezige massagestoel. Wel irriteer ik mij soms aan de drukte en de tijd die het kost. Dat moet ook gemakkelijker kunnen, toch?

Fitness Studio to Go

Wanneer ik op vakantie ben of een paar dagen van huis blijft het trainen erbij. Thuis heb ik overal ook wel producten liggen waar ik mee kan trainen, ben alleen meestal alles kwijt. Rondslingerende elastische banden, gewichtjes en noem maar op. Hoe handig zou het nu zijn wanneer je alles altijd bij elkaar hebt en ook zo kunt meenemen? Nou, het kan met deze geweldige rugzak!

Fitness Studio to Go is een geweldige rugzak met daarin allemaal trainingsmaterialen. Door middel van een bijgevoegde app kun je de leukste workouts doen. Via de app kom je bij diverse categorieën qua workouts. Verlies gewicht, bouw spieren op en verhoog je fitness niveau. Dit alles met het gemak van thuis. Je hoeft de deur niet meer uit, niet meer in de overvolle gyms rond te hangen. Het scheelt je veel tijd en uiteindelijk ook geld.

De rugzak is van het Duitse merk Pakama. Ze hebben deze rugzak gelanceerd tijdens de Duitse versie van Shark Tank en dit werd meteen een groot succes.

Inhoud rugzak

De rugzak heeft een behoorlijke inhoud maar is desondanks niet heel zwaar en lomp groot.

Inhoud:

3 Weerstandsbanden
3 Mini Bands
2 voetbanden
2 handvatten
2 dia’s
1 Bar
1 Snelheid touwtje springen
1 Sling Trainer
1 Deuranker
1 fascie bal
1 Opvouwbare mat
1 maand Premium toegang PAKAMA Training App

Momenteel is er een super aanbieding! Je koopt NU de rugzak voor € 149,- ipv € 199 euro! Dus wees erbij!

Laat een reactie achter