Handgemaakte en unieke tassen passend bij jouw wensen en stijl

Tassen, wij dames hebben er nooit genoeg van. In alle formaten, kleuren en modellen. Nu zijn er zat leuke tassenwinkels te vinden maar wat als je nu nooit die ene kunt vinden. Die hele speciale met nu net die kleur bruin, met dat mooie leer en dat ene hengsel. Hier is een oplossing voor. Ontwerp samen met een ontwerpster een eigen tas! Hoe gaaf om hiermee op stap te gaan.

Handgemaakte tassen www.hiptassen.nl Juulsblogt

Hip tassen

Bij hip tassen ontwerpt en maakt Monique Zoeteman de mooiste tassen. Basis zijn een aantal standaard modellen die je kunt personaliseren of er kan een heel nieuw model gemaakt worden. Zo krijg je altijd jouw perfect gewenste model. Alle tassen worden in eigen atelier in Beuningen gemaakt. Hip tassen bestaat inmiddels 2 jaar. Er wordt gebruik gemaakt van mooi soepel leer wat in Nederland gelooid is. Naast tassen worden er ook accessoires gemaakt. Denk aan brilkokers, etuis, leren schorten, armbanden, telefoon tasjes en meer. Ook allemaal van kwalitatief zeer goede materialen en naar wens bijpassend bij je nieuwe tas. 100% Uniek en perfect naar jouw wens. Omdat de producten allemaal zelf door Monique gemaakt worden zijn de lijntjes kort en kun je echt rustig in overleg je wensen doorgeven. Mocht de tas bij je nieuwe schoenen moeten passen? Neem ze gerust mee voor de juiste match. Handig en persoonlijk.

Soorten tassen

De tassen zijn in diverse maten te verkrijgen. Van fijne shoppers tot grote tassen die je perfect vol kunt stoppen wanneer je bijvoorbeeld handbagage mee wilt nemen. Maar er zijn ook handige schouder tasjes. Persoonlijk hou ik erg van het model dokterstassen. Op de site staan daar vele voorbeelden van. Leuk om te zien hoe 1 model er telkens totaal anders uit kan zien door de diverse materialen en kleuren. Ook aan kappers wordt gedacht met speciale kapperstassen. Iets wat je niet vaak tegen komt. Ideaal is de Cross body tas. Een tas met niet afneembare schouderband en extra rits onder de klep. Handig wanneer je je in een drukke omgeving bevindt en niet steeds om je spullen hoeft te denken.

Handgemaakte tassen www.hiptassen.nl JuulsblogtHandgemaakte tassen www.hiptassen.nl Juulsblogt Handgemaakte tassen www.hiptassen.nl Juulsblogt

De tassen zijn werkelijk prachtig. Mooi om zelf te bestellen ook waanzinnig om cadeau te doen al dan niet met bijpassende accessoire. Met Valentijnsdag voor de deur een hele fijne tip voor de heren voor een speciaal cadeau!

 

 

13 gedachten over “Handgemaakte en unieke tassen passend bij jouw wensen en stijl

  1. Ik heb er eentje, een dokterstas (London), maar dan helemaal naar mijn wensen aangepast. Een fijne stevige tas, netjes afgewerkt en je weet wie ‘m maakt (geen kinderhandjes of uitgebuite arbeiders!).
    Blij mee!
    Groetjes
    Mar10

Laat een reactie achter