Glimmende unicorn of stoere tekst, het kan allemaal bij Bijuwels Prints

Kinderkleding, leuk als het even net iets anders is dan anders. Sinds kort is daar Bijuwels Prints. Een nieuwe shop onder de vleugel van Bijuwels in Bussum. Een shop waar je leuke bedrukte items kunt bestellen. Leuk voor bijvoorbeeld je kids, als baby cadeautje maar ook zakelijk een handig adres. De shop is vers van de pers maar al heel goed bezig. De gedrukte items zijn naast online ook te vinden in de stenen winkel van Bijuwels in Bussum. Een winkel boordevol kralen. In deze shop kun je naar hartenlust de onderdelen voor prachtige sieraden bij elkaar shoppen.

Assortiment

Het assortiment van Bijuwels Prints bestaat uit diverse kinderitems zoals rompertjes en shirts. Voor volwassenen zijn er bijvoorbeeld veiligheidshesjes, sportshirts, bidons, sleutelhangers en paper bags. Ook heel leuk is het geboortebord wat je naar wens kan laten bedrukken met bijvoorbeeld geboortedatum, tijd en plaats. Ziet er super uit en leuk om op te hangen in de kinderkamer. Tevens is het dus ook een adresje waar je voor een cadeautje terecht kan.

Bijuwels Prints - Juulsblogt Bijuwels Prints - Juulsblogt

Mijn testpanel

Het testpanel mocht bedrukte shirts testen. Mijn zoontje Luca kreeg een grijze longsleeve met de tekst ‘Perfect Gentleman’. Een kwalitatief fijn shirt wat ook mooi op maat viel. De tekst is er goed op bedrukt en het staat hem wel heel cool. Misschien gaat hij zich er nu ook naar gedragen, dat zou een mooie bonus zijn!
Dochter Naomi werd verblijd met een shirt met een regenboog unicorn er op. Aangezien zij zelf bijna in een unicorn verandert, was dit de perfecte keuze voor haar. Wat een leuke vrolijke opdruk vol kleur en glimmers. Iets wat helemaal bij haar past. Het grijze basic shirt past verder ook overal bij dus erg praktisch.

Producten

Beide producten zijn erg mooi, ook een rondje wasmachine volstaan ze prima. Erg leuk om te dragen vinden de kids. Er werd al goed mee gepronkt op het schoolplein. Shirts vallen goed op maat dus kunnen gemakkelijk besteld worden. Neem zeker zo nu en dan een kijkje in de shop. Hij is nog in de groei maar er staan vast hele leuke dingen te gebeuren. Voor nu heb ik hier 2 blijde kindjes met hun creaties!Bijuwels Prints - Juulsblogt

 

12 gedachten over “Glimmende unicorn of stoere tekst, het kan allemaal bij Bijuwels Prints

  1. Heel.erg.leuk. En Bussum is dicht bij mij in de buurt. Hier thuis een echte ‘My Little Pony’-addict. Ze mag van mij niet veel televisie kijken (want 5 jaar en ik ben wat strenger daarin) maar evengoed zijn er zeven seizoenen doorheen gejast en is ze gewoon weer opnieuw begonnen. Dus ik denk dat ik haar een enorm plezier zou doen met dit prachtige shirtje. Ik ga eens kijken 🙂

Laat een reactie achter