Geef de leukste kinderfeestjes

Knipsel3

Kinderfeestjes. Super leuk maar oh wat een uitdaging elk jaar. Het springpaleis zijn ze wel een keer ontgroeid, de kinderboerderij wordt stom gevonden en het zwembad hebben ze nu ook wel een keer gezien.

Hier thuis heb ik de afgelopen jaren leuke en originele feestjes kunnen bedenken voor mijn dochter. Pizza bakken, taarten decoreren, disco en noem maar op. Toch wordt het steeds moeilijker. Niet alleen qua idee wat gaan we doen maar ook de puf om alles te gaan regelen. Hier worstelen een boel mensen mee.

Gelukkig zijn er dan bedrijven zoals van Kaat. Elke dag bezig zijn om van het leven een groot feest te maken. Wie wil dat nou niet? Bij van Kaat kun je terecht voor allerlei wilde feestideetjes met de bijbehorende spullen. Geen gedoe meer, geen eeuwen shoppen voor je alles in huis hebt. Nee gewoon alles kant en klaar. Hoe handig is dat!

Denk o.a. aan de volgende thema’s: Unicorn, elven en feeën, parfum , lego en spionnenfeest. Volledig compleet met spellen, knutselactiviteiten en meer. Je bestelt het draaiboek waar het top feestje helemaal in beschreven staat. Dit  vul je aan met het pakket producten en hoppa, laat het feestje maar beginnen! Standaard geleverd voor 8 kinderen maar natuurlijk uit te breiden naar meer.

Heb je toch liever een ander thema? Ook dat is geen enkel probleem. Je kunt namelijk ook een feestje op maat bestellen! Zo zijn er eerder al kookfeestjes, frozenfeestje, slaapfeestje en paardenfeestjes georganiseerd. Alle producten worden door heel Nederland en België verzonden dus je locatie is niet belangrijk. Dus waarom moeilijk doen als het ook een stuk gemakkelijker en niet minder leuk kan! Kijk snel op de site voor alle mogelijkheden.

Ik voorzie een aantal geweldige feestjes! Veel plezier.

Geef een reactie