De leukste telefoonhoesjes shop ik bij Casimoda

Yes een nieuwe telefoon, nu nog een nieuw hoesje. Bij ons in de stad zijn 3 telefoonwinkels maar eigenlijk vind je bij alle 3 dezelfde telefoonhoesjes. Standaard effen, de iets nettere leren en printjes waarvan ik denk…..leuk die Eiffeltoren maar nee dank je, die hebben we nu ook wel een keer gezien. Dus wat doe je? Jup op zoek op het grote wereld wijde web want tsja, aangezien je de hele dag tegen dat ding aankijkt wil je wel wat leuks toch? Om je nu een grote zoektocht te besparen heb ik hier een tip voor je. Een site waar je gegarandeerd een leuk en origineel hoesje gaat vinden!

Casimoda

Deze webshop heeft een assortiment van …jawel…15000 artikelen en natuurlijk met een constante vernieuwing aangezien er ook steeds heel veel nieuwe mobieltjes steeds op de markt komen. Bij Casimoda ontwerpen en vervaardigen ze zelf de producten. Alles in eigen huis dus. Je vindt hier hoesjes voor je Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony,Motorola, HTC en Oneplus.

Zelf heb ik de Galaxy S9 plus. Qua siliconen hoesjes hebben ze een assortiment van 65 verschillende hoesjes. Hardcase covers 60 stuks. Als daar niet wat tussen zit dan weet ik het ook niet meer. De prijzen zijn ook lang niet gek. Voor een siliconen hoesje betaal ik €17,95. Oja en mocht je zelf een willen ontwerpen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Voor een vriendin was ik op zoek naar een Huawei P Smart 2019 hoesje. Natuurlijk vond ik ook daar genoeg hoesjes voor. Maar liefst 52 verschillende backcovers. Die hoeft dus ook niet meer te klagen dat ze niks leuks kan vinden.

Mijn keuze

Het is best moeilijk om een keuze te maken. Ze zijn allemaal zo leuk. Toch heb ik zelf even mijn eigen top 10 gemaakt. Ben erg benieuwd hoe jullie ze vinden en welke jullie favoriet is!

image (6)
image (8)
image
image (7)
image
image (2)
image (5)
image (3)
image (4)
image (9)

7 gedachten over “De leukste telefoonhoesjes shop ik bij Casimoda

  1. hahhaa, ze zijn leuk, zo leuk dat ik keuze stress krijg. Dat heb ik nou zo vaak he, dan zie ik er 3 die ik leuk vind en dan weet ik het niet meer. Snap je nu dat ik met ene 5 jaar oud effen roze hoesje loop dat van ellende uit elkaar valt??

  2. Zelf heb ik een one plus 7 pro en de hoesjes daarin zijn meestal zwart of grijs … Fine by me maar soms mis ik kleur! Dus hier kies ik dan de blauwe en die met de ananas!

Laat een reactie achter