De kracht van honing, Lees hier over zijn veelzijdigheid

De ijverige bijen hebben het er altijd maar druk mee. Honing. Een wonderlijk product me enorm veel toepassingen. Voor de helende werking in een royal gelly creme, als hulpmiddel bij o.a. hooikoort ga je voor een propolis versie. Honing werkt helend en is bacteriedoden. Gebruik het in de thee om keelpijn te verzachten of gewoon voor de lekkere smaak. Er zijn echt ontzettend veel toepassingen te vinden voor dit product. Ik mocht een kijkje nemen in het assortiment van de shop Lekker Honing. Ik koos mijn favoriete producten voor je uit.

De shop

Lekker Honing is een super winkel voor alle mogelijke honingproducten. Van 100% biologische gezondheidsproducten tot een fijne verzorgingslijn. Natuurlijk kun je er ook terecht voor heel veel soorten vloeibare honing om te eten.  Heerlijke rauwe en natuurlijke honing.
Ik ben reeds bekend met de fijne werking van propolis. Dit gebruik ik zelf tegen hooikoorts. Het is een natuurlijke antibioticum en een fijn product in je medicijnkastje. Ik heb voor het blog voor een aantal lekkere en fijne producten gekozen waar ik minder of geen ervaring mee had dus interessanter om te testen!

Rauwe Honing

Dit leek ons nu echt leuk. We (de kids en ik) hebben dit product dan ook uitgebreid bestudeerd. Het gaat hier namelijk om brokken echte rauwe honing. Vers van de pers, of in dit geval uit de kasten. Dit is hoe de bijen hun honing bewaren. De bijen maken zelf de honing raten en vullen ze dan met honing waarna ze ze afsluiten met een wasdekseltje. Prachtig om te zien hoe ingenieus dit gemaakt is. Het leuke eraan is tevens dat het ontzettend lekker is. De was die de bijen gebruiken om de structuur van de honingraat te maken kun je gewoon opeten. Wij lieten liever de honing er gewoon lekker uitlopen omdat we de was iets te taai vonden. Echt heerlijk en ook nog eens prachtig om te zien.

Lekker honing - Juulsblogt

Zeep met honing

Deze fles bevat 300 ml aan zeep met echte honing. Heerlijk zacht en desinfecterend voor je handen. De zeep maakt je handen lekker zacht en heefteen fijne geur.
Naast je handen kun je het ook voor je lichaam en gezicht gebruiken. Iets wat ik zelf ook heel fijn vind is dat het ph-neutraal is. Je vind de fles al voor €3,50 in de shop.

Lekker honing - Juulsblogt

Honingrietjes

Hoe handig zijn deze rietjes. Deze rietjes zijn gevuld met heerlijke honing. Gebruik het in de thee of lekker over pannenkoeken. Je kunt ze bestellen in een pakje van 12 stuks voor €3,50. Wil je voor een grootverpakking gaan dan kun je ook voor degene van 200 stuks gaan.

Lekker honing - Juulsblogt

Vitamin Bee Huidbalsem

Deze balsem is op basis van natuurlijke oliën. De balsem is in de basis vrij hard. Je verwarmt hem iets tussen je handen waarna hij vloeibaarder wordt en je hem op je huid kunt aanbrengen. De ingrediënten zijn o.a. Cocos oil, Olea Europea fuit oil, bijenwas uit eigen imkerij en sheabutter,
Deze balsem is geschikt om je huid te voeden en te hydrateren. Hij kalmeert en zuivert en is bacterie remmend. Echt een potje voor in je badkamer. Gebruik hem bij plekjes op je gezicht of de rest van je lichaam daar waar nodig.

Lekker honing - Juulsblogt

Conclusie

Ik keek mijn ogen uit in deze shop. Zoveel prachtige producten met honing. Wanneer je naar iets op zoek bent kun je hier zeker slagen. De shop heeft ook een groothandel portaal dus ook zeer geschikt om als bedrijf inkopen te doen! Dus neem snel een kijkje op Lekker Honing.

 

Laat een reactie achter