De geweldige werking van Lava stenen en edelstenen gecombineerd in een sieraad

Lava sieraden. Hoe spannend klinkt dat! Ik had er nog nooit van gehoord maar vond het ontzettend interessant klinken. Ik kwam deze serie sieraden op het spoor via webwinkel ZoFijn. Hier worden onder anderen armbanden verkocht met lava kralen in combinatie met edelstenen en eventueel  925 sterling zilveren kralen. Tijd om eens op onderzoek te gaan wat deze kralen nu precies zo bijzonder maakt.

Lava kralen gemaakt van lava stenen. De kralen  zijn poreus en kunnen daardoor perfect dienen als drager voor geuren. De lavasteen is daarnaast een aardende kraal en zorgt ervoor dat overtollige energie afgevoerd wordt en je persoonlijke kracht hierdoor kan worden vergroot. Sprenkel enkele drupjes etherische olie op de kralen en ze verspreiden langdurig de door jou gewenste geur. De zwarte kleur geeft ze een stoer uiterlijk en zijn daardoor geschikt voor zowel mannen als vrouwen maar ook zeker voor kinderen.

Wat maakt deze specifieke lijn lava sieraden zo bijzonder

Wat de lijn armbanden bij ZoFijn nu zo bijzonder maakt is dat alles perfect afgestemd wordt op de persoon. Ik heb het dan niet alleen over de maatvoering die precies goed is maar ook over de perfecte combinatie van edelstenen en een etherische olie. Je kunt zelf aangeven welke edelstenen je wenst of laten uitzoeken welke bij je passen. Je kunt ze willen gebruiken voor versterking van een eigenschap of juist afzwakking. Maar ook bijvoorbeeld voor een stuk verwerking van een trauma of vermindering van stress. Alles gaat in overleg, ook het uiterlijk van de armband.

Er kan in combinatie met de sterling zilveren kralen gewerkt worden voor een leuke frisse afwisseling in materiaal en kleur maar het kan ook zonder. Op de site vind je een aantal voorbeelden. De maat van de armband wordt bepaald aan de hand van de omtrek van je pols dus hij past altijd perfect. Juist door verstrekking van hele specifieke informatie kan het product echt op maat gemaakt worden. Maakt het uiterlijk je minder uit dan mag je het ook aan de creativiteit van de makers overlaten.

Een armband voor mijn dochter

Voor mijn dochter mocht ik een armband samenstellen. Om de juiste keuze in edelstenen te maken heb ik haar karakter omschreven aan de eigenaressen van de shop Hanneke & Zoë . Naast haar karaktertrekken had ik ook een paar wensen voor haar zoals iets meer rust vinden, te helpen bij een stukje faalangst en hulp bij een stukje verwerking van de scheiding van mij en haar vader. Al deze punten werden meegenomen in de keuze van de juiste edelstenen voor haar. Voor haar armband werd gekozen voor een Tijgeroog en Amazoniet.  De Amazoniet brengt onder andere rust en werkt kalmerend, verzacht trauma’s en ondersteunt de wilskracht. De Tijgeroog geeft o.a. bescherming van negatieve invloeden van buitenaf, geeft je kracht, moed en vertrouwen.

De passende geur

Als passende geur is gekozen voor de cypres olie. Cypres kan ondersteuning bieden bij overgangssituatie (als verhuizing, scheiding), praatgrage kinderen, boosheid, stress en perfectionisme.  De olie heeft o.a. een kalmerende werking, kan het structuur bieden, troost en kracht, en verzacht moeilijke momenten in het leven.  Een perfecte aanvulling dus op de edelstenen voor haar armband.

Lava kralen - Juulsblogt

Het eindproduct

Het eindproduct is echt een prachtige armband om te zien. Thuis werd hij meteen door dochterlief uitgepakt en omgedaan. De maat is natuurlijk perfect en hij draagt erg lekker. Er hoefde maar een druppel van de etherische olie op voor al een geweldige geur. We zijn nu een paar dagen verder en je ruikt de geur nog, zo goed blijft hij in de stenen zitten.  Ze draagt hem ontzettend graag en hij gaat alleen ’s nachts af en belandt netjes in een doosje tot de volgende ochtend.
Het is een bijzonder zeer persoonlijk product wat naast esthetisch erg mooi ook nog eens erg functioneel is. Het wordt mooi verpakt geleverd, inclusief de olie en een omschrijving van het product. Ook zat er een super lieve handgeschreven brief bij speciaal voor mijn dochter . 2 Leuke geluksstenen voor zowel haar als mijn zoon waren ook een verrassende bonus.
Al met al een erg leuk en nuttig product wat zeker een aanrader is voor iedereen. Zeker ook perfect als cadeau is voor jong en oud!

ACTIE 
Met de kortingscode ZoFijndatJuulsBlogt krijg je 20% korting op jou bestelling bij ZoFijn. Hoe leuk is dat dus wees er bij en bestel snel je prachtige sieraad!

Lava kralen - Juulsblogt     Lava kralen - Juulsblogt

 

 

7 gedachten over “De geweldige werking van Lava stenen en edelstenen gecombineerd in een sieraad

Laat een reactie achter