Een paar leuke, mooie en grappige action vondsten

Tja ook ik moet bekennen regelmatig even te shoppen in cheap paradise a.k.a. doorn in het oog van menig winkelier, de Action. DE plek waar je constant denkt hoe kunnen ze het ervoor maken. Dat is ook hetgeen wat mij tevens dan als ondernemer wel weer eens irriteert. Ook ik kocht braaf mijn spullen in bij de groothandel om sommige dingen 1 op 1 bij de Action te zien liggen voor een fractie van mijn inkoopprijs. De bulk inkoop doet het hem. Een doorn in het oog voor vele winkeliers maar voor particulieren die graag op de centjes letten een walhalla. Vandaag had ik een klein lijstje met spulletjes die we nodig hadden. Binnen 5 minuten waren die 4 dingen gevonden om wonderwel 20 minuten later bij de kassa met 10x zoveel spullen te staan. Hmm wonderlijk altijd maar weer. Hieronder een paar leuke vondsten.

Action servies Jewel

Ja het is er weer, het prachtige handgemaakte servies genaamd Jewel. Ik vind deze lijn zo prachtig. Nu ben ik niet geneigd om er meteen een heel compleet servies van in huis te hebben maar een paar pronkstukken kon ik toch niet laten staan. Ik koos voor 2 formaten schaaltjes. Volgens mij werd de grote als diep bord verkocht en de iets kleinere als saladeschaaltje. Hoe dan ook ik vind deze prachtig en in mijn favoriete kleur dus moest van elk even 2 meenemen.
Deze staan nu te pronken op mijn bar samen met het mooie setje waar ik eerder al eens een blog over schreef. Zonde om achter een keukenkastje weg te stoppen toch?

 Action - Juulsblogt

Een vrolijke set wenskaarten

Toen viel mijn oog in het gangpad ineens op deze geweldige set kaarten. Prachtige felle kleurtjes met super leuke teksten. Ook hebben ze wat een label model, incl touwtje om ze op te hangen. Geweldig om te krijgen maar ook leuk om gewoon ergens op te hangen of neer te zetten. Niet de standaard teksten maar ook erg leuk om gewoon eens te sturen om te laten weten dat je aan iemand denkt, even een leuk berichtje.

 Action - Juulsblogt

Badderen met de smurfen

Mijn dochter kwam met deze 2 producten op de proppen. Een zakje badzout met een soort knetterpoeder er in en een bad bruis blokje. Beide met de smurfen er op. Ik was eigenlijk wel benieuwd naar het knetterpoeder. Als dat net zo te keer in bad gaat als dat snoep met die knetters er in dan zou dat wel eens erg leuk kunnen zijn.
Het meest lollige eraan was helaas alleen dat het badwater helemaal blauw kleurde. Dat was dan wel weer heel erg leuk. Als je heeeeel goed luisterde hoorde je zo nu en dan heel zacht een keer iets knetteren. Helaas waren de ‘knetters’ blijkbaar bij het vullen van dit zakje op want eigenlijk gebeurde er helemaal niks, een beetje jammer. Had erg leuk kunnen zijn.
Het andere product was het bruisblokje. Hier hebben we even een stukje van gebruikt. Het water verkleurt hier niet van, wel ruikt het mierzoet. Al met al grappige producten maar het doet niet helemaal wat het beloofd. Op naar de volgende Action trip 🙂

 Action - Juulsblogt       Action - Juulsblogt

 

16 gedachten over “Een paar leuke, mooie en grappige action vondsten

  1. Het servies heb ik natuurlijk ook zien liggen maar toch niet gekocht, want er was natuurlijk niet voldoende voorraad! Jammer van de knetter waar geen knetter bij is!

  2. Grappig. Nooit geweten dat het Jewel servies heet. Mijn zus kocht deze vorig jaar ook al bij de action. Het ziet er inderdaad prachtig uit maar om het nou te kopen bovenop servies dat ik al heb ik ook zo iets.

  3. Ik zie inderdaad aantal leuke dingen bij de Action, alleen kan ik niet alles kopen vanwege ruimte. Dus even moet selectie doen. Hoewel kriebel om ze te kopen ha..ha..

Geef een reactie