Cool, stoer en handmade kleding

Kleding, je kunt er niet genoeg van hebben. De winkels liggen er boordevol mee maar soms is het ook leuk om eens iets meer unieks aan te schaffen. Niet hetzelfde shirtje waar iedereen al mee loopt. Dit geldt voor mij maar zeker ook voor mijn kids. Ik ben groot fan van handgemaakte producten. Iets waar iemand hart en ziel in heeft gelegd om te maken. Ik hou er van en ga er regelmatig naar op zoek. Natuurlijk struin ik daarbij het welbekende www af en kom daar de leukste adresjes tegen.

Kijk mij nou

Zo kwam ik voor mijn kleine man bij dit mega gave shirt terecht. Het shirt komt uit de shop Kijk mij nou kinderkleding. De shop is opgericht door Priscilla, moeder van 2 kids die meteen de inspiratiebron zijn. Naast inspireren zijn het ook grote helpers aangezien ze mee gaan stoffen inkopen en model kunnen staan. Vrolijke kleurtjes, hippe printjes en een beetje gek, het kan allemaal. De items worden in beperkte oplage gemaakt.

Luca draagt het shirt ‘wilde dieren’. Meneer is hier groot fan van dus hij wordt goed getest. Deze fijne katoenen tricot stof is voorzien van een mooie print. Het materiaal is plezierig om te dragen en is netjes afgewerkt. Het shirt is bij de mouwen afgewerkt met boordjes. De onderkant heb ik iets naar binnen omgeslagen om de print beter op foto te krijgen. Ook na inmiddels een paar was rondjes blijft hij heel erg mooi. Prijs is € 23,95

Op maat

Naast jongenskleding is er op de webshop ook meisjeskleding zoals rokjes en jurkjes te vinden. De gemaakte collectie loopt tot maat 134/140. Het is mogelijk om kleding op maat te bestellen dus mocht je iets speciaals zoeken dan kun je altijd eens contact opnemen. Ook als je koter een maatje groter of kleiner heeft dan kan dat vaak geregeld worden.

Shop ze!

Geef een reactie