Check hier mijn prachtige nieuwe sieraad van Kaya Sieraden

Jaaa eindelijk weer een blog over een prachtig sieraad. Voor dit blog werkte ik samen met de mooie site Kaya Sieraden. Hier vond ik in de nieuwe collectie een hele mooi eyecatcher waar mijn oog meteen op viel. Een prachtige ketting met hanger. Minimalistisch, persoonlijk en zeer stijlvol. Een perfect sieraad voor mij en ook nog in mijn favoriete kleur, rosé goud!

Kaya Sieraden

Deze site staat boordevol prachtige sieraden. Voor dames, heren en zeker ook voor kids. Personaliseer je item door middel van een mooie gravure of bedel. Ook vind je hier armbanden en kettingen voor moeder en dochter/zoon. Wat maakt deze shop nu meer bijzonder dan andere sieradenwinkels? Naast het mooie assortiment en strakke site is er nog iets anders. Van elk verkocht sieraad doneert de shop een bedrag waarvoor een kind in Gambia een week naar school kan. Er gaan inmiddels al 16 kinderen door de donaties naar school! Maakt je zilveren ketting een stuk mooier toch?

Mijn sieraad

Nu het allerbelangrijkste, mijn mooie sieraad. Mijn oog viel op deze prachtige minimalistische naamketting. Verkrijgbaar in goud, rosé en zilver. Aangezien ik een mega rosé fan ben ging mijn voorkeur hiernaar uit. Het staafje is 4 cm lang en is dus 18 karaat Rosé goud verguld . Ik heb voor een mooie middenmaat lengte ketting gekozen. Niet te kort maar zeker niet te lang zodat hij niet onder mijn kleren verdwijnt. Vandaag kwam hij binnen, wat een plaatje.

Mijn unieke sieraad zat verstopt in een schattig doosje. Waarom uniek? Omdat hij gegraveerd is. Voorop vind je een klein hartje. Aan weerskanten vind je de namen van mijn kinderen. Echt een mooie personal touch al zeg ik het zelf.

Voor mijn gemaakte creatie ben je €47,95 kwijt. De basisketting met hanger in het zilver kost €34,95, de kleur en gravures zorgen voor een kleine meer prijs maaaar dan heb je hem wel helemaal zoals jij hem wil!

 

2 gedachten over “Check hier mijn prachtige nieuwe sieraad van Kaya Sieraden

Laat een reactie achter