Beach Day Essentials

De zomer is gestart, het weer wordt warmer en de zon schijnt langer. Eindelijk kan je weer naar het strand en die leuke bikini of badpak aandoen waar je al zo lang op wacht. Ben jij klaar om je Instagram en Snapchat te vullen met strand foto’s en video’s. Hoe leuk is het als je met een waterdichte telefoonhoesfoto’s in zee kunt maken? Ik heb mijn beach day essentials op een rijtje voor jullie gezet die je moet hebben deze zomer!
 

Hamam handdoeken

Neem je grootste en leukste handdoek mee! Dan passen al je vrienden en vriendinnen erop. Mijn favoriete handdoeken zijn Hamam handdoeken, die zijn vaak groter, lichter en multifunctioneel. Je kunt ze bijvoorbeeld ook voor een picknick gebruiken.

Waterdichte telefoonhoes

Een strand dag is niet compleet als je niet hebt gezwommen. Maar je wilt natuurlijk niet je waardevolle spullen achterlaten. Een waterdichte telefoonhoes is daarom een musthave voor mij en het leuke is dat je je telefoon kunt blijven gebruiken tijdens het zwemmen. Een telefoonhoesje met pasjes zoals dit iPhone XS Max hoesje is erg handig, zo heb je alles bij je tijdens het zwemmen!

Zonnebrandcrème

Vergeet je niet in te smeren! Je wilt bruin worden en niet rood. Je huid insmeren is belangrijker dan je denkt hiermee voorkom je huidveroudering en beschadigingen. Kies voor een hoge SPF factor om je huid te beschermen en gebruik na het zonnen aftersun voor extra bescherming.

PopSockets

Ja PopSockets! Je denkt misschien wat is dit? Maar dit is echt super handig voor als je naar het strand gaat. Ik heb namelijk zo vaak mijn telefoon in het zand laten vallen door gladde en natte handen. Met een PopSocket kun je beter je telefoon vasthouden en het ziet er ook nog eens leuk uit.
Opblaasbare flamingo’s of donut? 
Welke kies jij? Een opblaasbaar bedje is onmisbaar als je naar het strand gaat. Lekker wegdrijven onder de zon..

Geef een antwoord