5 Dingen die je (misschien) nog niet van mij wist

Ok, tijd om eens met de billen bloot te gaan. Het persoon achter Juulsblogt. Eens kijken of ik jullie nog nieuwe dingen over mijzelf kan vertellen. Hier mijn eerste 5 weetjes. Binnenkort volgen er vast nog wel meer 🙂

Favoriete eten

Ooh ik hou van eten. Qua snacks ben ik echt een chips eter. Ik hou erg van hapjes zoals tapas maar je mag me wakker maken voor een waanzinnige schaal vol sushi. Ik vind het echt heerlijk, wel natuurlijk van een goede Japanner geen uitgedroogde meuk van de supermarkt.

Favoriete muziek

Momenteel hou ik echt enorm van Kensington maar ook de cd van Dotan heb ik grijsgedraaid. Afgelopen jaar heb ik veel artiesten live mogen zien. Noem Guns and Roses, Kensington, Blof, Miss Montreal, Waylon en Anouk waren de toppers van afgelopen jaar. Ik hoop dit jaar weer een paar leuke aan mijn lijstje toe te mogen voegen.

Ik heb een hekel aan

AAAAH trage auto bestuurders. ECHT. Ik weet het, ik ben een rappe rijder. Soms te maar ik hou gewoon van opschieten. Als je onnozel om je heen wil gaan kijken pak je je fiets maar. Kan echt mega geïrriteerd worden wanneer ik al maar 50 mag en dan een mafkees tref die 40 dan ook een hele mooie snelheid vindt. Nee kan echt niet en JA je vindt me dan achterop je bumper, sorry alvast maar wees gewaarschuwd.

Dieren

Ik hou ontzettend van dieren. Momenteel ben ik in het bezit van een klein hondje en een poes. De liefde voor eigenlijk alle dieren heb ik overgebracht op de kinderen die vol enthousiasme om stappen in paardenstallen, met mama meegaan naar reptielendagen om slangen en vogelspinnen te knuffelen en die geen enkel dier ooit pijn zullen gaan doen. En ja, zelfs de spinnetjes worden het liefst keurig naar buiten gewerkt wanneer ze in huis zitten, maar alleen als ze heeeeel groot zijn, anders mogen ze lekker blijven zitten. Het is maar goed dat ik niet buitenaf woon dan was het namelijk een ware kinderboerderij geweest. En ja, tot aan de geit in de voortuin toe.

Zingen

Ik hou van zingen, ik zing altijd, ook als ik het niet door heb. Van mijn 9e tot ong mijn 15e zat ik in een jeugdkoor. We maakten o.a. kerst en sinterklaas cd’s die goud werden. We wonnen het Kinderen voor Kinderen songfestival en eindigden in Hilversum voor de opnames van Kinderen voor Kinderen deel 11. Het enige jaar waar niet gezongen werd met een bekakte R maar met een fries accent 🙂 Na mijn koor belevenissen mocht ik nog regelmatig op komen dagen in een opname studio in Leeuwarden waar mijn vader toen achter de knoppen zat, om diverse koortjes in te zingen voor Friese artiesten.

Zo dat waren de eerste 5, nu weten jullie weer wat meer over de persoon achter Juulsblogt 🙂

Tot de volgende x

 

 

3 gedachten over “5 Dingen die je (misschien) nog niet van mij wist

  1. Ik ben niet fan van chips (ik vind ze wel lekker, maar liever een reepje chocolade), maar voor sushi geef ik je groot gelijk. mmmm… zo heerlijk! Ik rijd zelf nog niet met de auto, dus ik kan je hiermee geen (on)gelijk geven ?

Geef een reactie